Sișu: „Am fost dependent de multe chestii, nu neapărat de droguri”

Tudor Sișu (43 ani) este membrul trupei La Familia, formație care a cunoscut succesul în 1997 și care continuă să fie la fel de îndrăgită și astăzi în lumea hip-hop-ului.

Tudor Sișu a fondat La Familia alături de prietenul său, Puya, iar multe dintre piesele lor au ajuns în topurile muzicale, cum ar fi „Vorbe', „Foame de bani' sau „Tupeu de borfaș', amintind în versurile lor despre viața boemă de cartier.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Tudor Sișu a vorbit despre dependențele sale de-a lungul timpului.

„Dacă aș da un sfat oricui în lumea asta, îi spun un singur lucru: evită să fii dependent de orice lucru, exceptând iubirea curată. Dacă ești dependent de un lucru, acel lucru îți va face rău (…). Mereu am fost dependent de multe chestii, nu neapărat de droguri. Dacă ar fi să fac un top al lor, probabil că primele trei locuri le-ar ocupa heroina. Drogurile sunt un semn de slăbiciune, având o dependență, poți fi manipulat. Cât timp, nu o să mai fii manipulator, nu o să se mai numească slăbiciune', a spus celebrul rapper.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete