SingFest revitalizează fenomenul cultural în mediul rural

Conceptul festivalului integrează muzica românească, actul cultural tradițional, agricultura educativă, meșteșugurile și interesul pentru natură în curentul contemporan al sustenabilității, urmând a promova comunitățile rurale durabile, în mod natural ecologice, naturale.

După un sezon patronat de festivaluri ca afară', obosite de stat prea mult sub cupola de foc', a devenit clară nevoia de ceva mai românesc, mai de pe lângă Dunăre.
Festivalul va fi un dialog între muzica retro și cea modernă. (într-un pachet distractiv cu iz românesc). De unde găselnița: un sat cu o grădină mare, (agri)cooltural, la doi pași de Capitală și de fluviul cu cele mai multe capitale europene (4) în drumul său către Deltă și către mare. Astfel se născu SingFest – Grădina de Cultură la SINGURENI – la 37 de kilometri de București

“Vrem să captăm interesul contemporanilor, în special al celor care trăiesc la oraș, și să îi scoatem la aer curat, în natură, la re-întâlnirea cu valorile și tradițiile românești. Prin artă, meșteșuguri, muzică și dans, vrem să emitem și să transmitem un puternic mesaj de reclădire a identității naționale și de recăpătare a entuziasmului de a trăi în România, ca tărâm al libertății, al toleranței și al credinței, unde există un loc sub soare pentru fiecare. Un loc pe care vrem să îl păstrăm pentru cei care vin după noi…”

Ce facem la SingFest?

Păi dacă ne este foame, food truck-urile partenere ne vor alimenta cu bunătăți.
Muzica este tot timpul în aer la fel ca și balonul cu aer cald cu care te poți plimba. Activități în aer liber să nu ne plictisim? Avem! Fiți fără grijă. Iar seara, dupa concert, ne distrăm în noapte cu DJ și muzică bună la un foc de tabără în aer liber cum făceam odată.
Pe scenă vor urca numeroși debutanți alături de nume cunoscute precum: Emaa, Spike, Carlas Dreams, Irina Rimes, Marius Moga Live Band, Spitalul de Urgență, Sarmalele Reci, Zdob și Zdub cu Frații Advahov, Mike Vlahopol & The Crossroads, Bosquito, Fără Zahăr, Mărgineanu.
Biletele se pot achiziționa de pe Iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-singfest-2022-77873/
Partener KISS FM
www.singfest.ro
https://www.facebook.com/SingFest-112781051532121
https://www.instagram.com/singfest2022/
https://www.tiktok.com/@singfest2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber