Simona Pătruleasa le duce dorul părinților ei: „Le trimit pupici de la distanță”

Simona Pătruleasa (45 de ani) și Sabin Ivanof formează un cuplu de nu mai puțin de 14 ani. Dintre aceștia, 11 sunt de căsnicie.

Simona Pătruleasa le duce dorul părinților ei: „Le trimit pupici de la distanță”

Perechea are împreună o fiică, Ingrid, în vârstă de 9 ani. Prezentatoarea știrilor Kanal D a dezvăluit, pentru VIVA!, ce îi lipsește cel mai mult în timpul acestei pandemii.

„Mi-e dor de întâlnirile cu părinții mei. Când era Ingrid la școală, de două ori pe săptămână venea mama la noi sau dădeam eu o fugă să-mi beau cafeaua cu ei.

De asta îmi este foarte dor. Și de ieșirile în parc fără nicio grijă. Îmi este dor de firesc, de normalitate.

Mi se pare incredibil să mă duc la părinții mei să le duc cumpărăturile și să le trimit pupici de la distanță”, a declarat Simona Pătruleasa, pentru revista VIVA!.

Simona a dezvăluit și cum se protejează de coronavirus. „Igienizez de câteva ori, mai ales sâmbăta și duminica, atunci când ies ca să merg la jurnal.

Mă dezbrac când intru în casă și pun hainele direct în mașina de spălat. Am preș la intrare întotdeauna îmbibat în clor.

Mă spăl foarte bine pe mâini și am întotdeauna la îndemână dezinfectant pentru telefon, chei și geantă. E un ritual bine pus la punct”, a declarat ea.

Simona Pătruleasa a devenit mai calmă și pacifistă odată cu trecerea timpului, în relația de cuplu

„Când eram mai tânără, pe la 20 și ceva de ani, eram așa, mai agitată, mă contraziceam destul de mult”, a recunoscut prezentatoarea.

Cu trecerea timpului, și-a schimbat perspectiva. „Acum, de la o vârstă, de pe la 30 de ani încolo, mi-am dat seama că o discuție în contradictoriu nu duce nicăieri și sunt destul de pacifistă.

Chiar nu îmi plac discuțiile în contradictoriu. Cred că lasă fiecare de la el, astfel încât lucrurile să funcționeze și să fie armonie”, a mai spus, pentru Libertatea, Simona Pătruleasa.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Alice Cavaleru, mesaj pentru mamele care judecă felul în care își crește fiica: „Nu vreau să cresc o fetiță în rochiță”

Actrița Melissa Rauch din serialul „Big Bang Theory” a devenit mamă pentru a doua oară

Anghel Damian, despre relația cu actrița Lia Bugnar: „Dragostea ține de echilibru și armonie”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete