Simona Hapciuc, dezvăluiri incendiare din Republica Dominicană

Fanii emisiunii „Survivor România' și-au ales în fiecare săptămână favoriții, fie că este vorba de echipa Războinicilor, fie că este vorba de echipa Faimoșilor. Așa s-a întâmplat și cu faimoasa Simona Hapciuc care a părăsit competiția în urma numărului mic de voturi din partea publicului.

Imediat după eliminare, fosta concurentă a oferit detalii neștiute despre ce s-a întâmplat între coechipieri și nu s-a văzut pe micul ecran.

„Jador, Culiță, Roxana Nemeș și Majda erau în topul meu înaintea mea, pe lista eliminărilor. Pe fete le consideram mai slabe din punct de vedere sportiv, iar pe băieți i-am văzut eu mai slab pregătiți, pentru că nu dădeau totul pe traseu. Mi s-a părut nedreaptă eliminarea mea.

Încă trei-patru săptămâni nu trebuia să intre în discuție votarea mea. Baieții vor să elimine toate fetele înaintea lor din competiție. Așa erau planurile. Zanni, Jador și Culiță se vedeau în finală', a mărturisit Simona pentru Click.

Simona Hapciuc, situații dificile la Survivor România

În acest sezon al reality-show-lui, mulți concurenți au suferit numeroasee accidente în urma cărora au avut nevoie de intervenția medicilor, ba chiar s-au văzut nevoiți să părăsească concursul. Prin aceste momente a trecut și Simona când a suferit o accidentare care ar fi putut să o trimită acasă mult mai devreme.

„Cel mai greu moment pentru mine la Survivor a fost când mi-a sărit genunchiul, mă vedeam plecată acasă și nu voiam să plec acasă. Nimeni nu înțelegea cât de greu e să stai pe banca de rezervă și să aștepți acel rezultat de la RMN și să-ți faci exercițiile că poate mâine intri. Dar de fiecare dată mai așteptam. Să stai rezervă la Survivor e mult mai greu decât să intri pe traseu', a mai declarat Simona.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete