Simona Halep și Toni Iuruc, primele fotografii de la cununia civilă. Iată cine a fost alături de ei în prim-plan

Simona Halep a devenit pe 15 septembrie doamna Iuruc. În ziua cununiei a fost copleșită de emoții de tot felul, iar imediat după ce s-a liniștit le-a oferit fanilor săi imagini fabuloase de la cununia civilă care a avut loc într-un cadru de vis.

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit soț și soție ieri. Cei 300 de invitați au fost martori atunci când cei doi și-au spus unul altuia „Da' în fața ofițerului de stare civilă. Din fotografiile postate de fostul lider mondial în tenis feminin reies fericirea și emoțiile de nedescris pe care le-au simțit în acel moment.

Muzica și dansul au avut loc într-un loc luxos din Constanța unde toată lumea prezentă s-a delectat cu mâncăruri alese și muzică asigurată de cei mai în apreciați artiști români: Dan Bitman și Loredana Groza.

Ținutele lor au fost impecabile, alese cu mult bun gust. Simona a purtat în prima parte a evenimentului o rochie lungă, bej, schimbându-se apoi într-o rochie albă la fel de finuță. Nici mirele nu a fost mai prejos, acesta purtând un costum simplu, cămașă albă și papion negru.

Într-una dintre fotografiile postate de Simona Halep apar părinții săi și soacra. Zâmbetul lor exprimă fericire de nedescris pentru copiii lor care de acum pornesc într-o nouă viață în calitate de soț și soție.

Simona Halep cununieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Loredana Groza a fost printre invitații care au făcut senzație la nunta anului 2021. Aceasta a purtat o salopetă turcoise și a declarat că a pregătit un spectacol fabulos.

„Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona și proaspătul soț. Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor. Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată’, a declarat Loredana Groza.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete