Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor. Melodia aleasă a fost una de suflet

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit soț și soție. Ei au spus un „DA' hotărât în fața ofițerului de stare civilă și a mulțimii de invitați. Imediat după aceea, au mers la petrecerea pe care au pregătit-o fiind atenți la cele mai mici detalii.

Unul dintre detaliu a fost alegerea piesei pentru dansul mirilor. Dacă fanii s-ar fi gândit că va fi pe o piesă de renume internațional, ei bine, nu a fost așa. Simona Halep și Toni Iuruc au ales o piesă cântată de un artist român.

Nunta anului a avut loc pe 15 septembrie. Fostul lider mondial de tenis feminin a devenit soția unui om de afaceri renumit, iar așa cum toată lumea se aștepta, petrecerea a fost una cu mult fast, mulți invitați unul și unul, dar și cu detalii extrem de bine puse la punct.

Petrecerea s-a desfășurat într-un cadru de poveste, invitații au fost răsfațați cu delicatese care mai de care mai speciale, iar muzica pentru dansul mirilor a fost asigurată de nimeni altul decât Dan Bitman. Campioana nostră a împărtășit cu fanii săi câteva momente pe pagina sa de Instagram.

Un alt invitat care a făcut show la nunta anului a fost Loredana Groza. Apariția sa a fost una senzațională. Aceasta a purtat o salopetă turcoise, iar repertoriul muzical pregătit de artistă a fost unul variat.

„Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona și proaspătul soț. Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor. Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată', a declarat Loredana Groza.

Simona HalepSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În dimineața cununiei civile, Simona Halep a postat pe una dintre rețelele de socializare un citat de Mark Twain: „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta', semn că este pregătită pentru zilele care vor urma în calitate de soție.

Cum era de așteptat, au fost impuse și alte reguli decât cele specifice perioadei pe care o traversăm. Astfel, toți invitații au fost rugați să-și lase telefoanele mobile la intrare și să nu aducă daruri și nici bani, așa cum se obișnuiește la nunți.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete