Simona Halep, primele declarații despre relația sa cu Patrick Mouratoglou: „Am simțit atâta pasiune”

Simona Halep trece printr-o perioadă de tranziție atât pe plan personal, cât și cel profesional. Sportiva a divorțat recent de Toni Iuruc, iar motivul despărțirii lor se pare că ar fi fost numeroasele deplasări ale jucătoarei de tenis. Mai mult decît atât, gurile rele susțin că între ea și antrenorul ei ar fi mai mult decât o relație profesională. Din acest motiv, campioana a făcut primele precizări.

Simona Halep și-a întrerupt activitatea din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, deoarece avea dificultăți de respirație de mai multă vreme. Recent, au apărut o mulțime de speculații referitoare la relația cu antrenorul ei, iar sportiva a decis să aducă câteva lămuriri asupra a ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme în viața ei.

„Bună tuturor. Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectați la ce s-a întâmplat anul acesta și așa cum am făcut-o întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele. După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie, am fost foarte aproape să opresc tenisul pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în top 10.

Treceam prin multe momente anxioase și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoțional. Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick unde am simțit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis.

Datorită lui Patrick, încet încet am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul din plin. Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în top 10', a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

Jucătoarea de tenis a continuat declarațiile sale susținând că a găsit în antrenorul său cel mai mare sprijin, mai ales atunci când a suferit un atac de panică la Paris. Patrick Mouratoglou i-a acordat pauza de care a avut nevoie pentru a reveni cu forțe proaspete. Rezultatele nu au întârziat să apară, dovadă stând faptul că sportiva este din nou în Top 10.

„Când îmi propun și decid ceva merg până la capăt și am încredere 100% în Patrick, așa că am vrut ca doar oamenii din echipa lui să se ocupe de mine. De aceea am tot făcut schimbări în echipa mea. Deoarece am simțit că este ceea ce trebuie să fac: să mă implic 100% în acel proiect. A fost o perioadă foarte grea deoarece întotdeauna am pus presiune pe mine, iar pentru că am cel mai bun antrenor alături de mine am simțit o și mai mare presiune pentru a câștiga și pentru a face lucrurile cît mai bine. Așa se explică atacul de panică pe care l-am avut în timpul meciului jucat la Paris.

Am simțit că Roland Garros era locul unde trebuia să joc cel mai bun tenis al meu tocmai datorită muncii și eforturilor pe care le-am depus. Nu am făcut față presiunii și am cedat. De aceea, am vorbit cu Patrick și i-am spus că trebuie să mă relaxez deoarece nu pot juca având această presiune pe mine și l-am rugat să aibă răbdare cu mine în următoarele 6 luni. Nici o așteptare. El m-a ascultat, a fost de acord și m-a sprijinit 100%. După aceea aș fi putut juca cel mai bun tenis al meu. Și, mai repede decât m-aș fi putut aștepta, am revenit în Top 10. Obiectiv îndeplinit!', a mai spus sportiva.

Din nefericire, Simona Halep a clacat din punct de vedere psihic la US Open în turul 1. Avea de foarte multă vreme probleme cu respirația, însă a amânat intervenția medicilor pentru a nu fi nevoită să-și întrerupă activitatea sportivă. Acum, însă s-a simțit pregătită să facă ceva pentru sănătatea ei, dar și pentru aspectul său fizic, campioana declarând că nu-i plăcea forma nasului ei.

„Însă, după aceea, când am pierdut la US Open în turul 1, am realizat că sunt epuizată din punct de vedere mental. Având deja probleme de respirație de mai mulți ani care se înrăutățeau odată cu trecerea timpului am decis să urmez sfatul medicilor și să mă supun acestei intervenții chirurgicale. Nu aș fi putut să o fac mai devreme pentru că nu am găsit niciodată cele trei luni necesare recuperării și asta pentru că tenisul a fost întotdeauna prioritatea mea nr. 1.

Dar, am simțit că acum este momentul potrivit să suport operația și să fac ceva pentru mine ca persoană. De aceea, am făcut și operația de rinoplastie pe care îmi doream să o fac demult pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu. Așa că, am făcut-o, am rezolvat atât partea funcțională, cât și cea estetică a nasului. Știu că mulți dintre voi mă puteți înțelege', a cpntinuat sportiva declarația din mediul online.

Campioana și-a încheiat dezvăluirile precizând că anul acesta s-a încheiat pentru ea din punct de vedere sportiv, însă cu siguranță nu se va retrage și o vom putea vedea din nou pe teren din 2023.

„Nu știu cât va dura exact perioada de recuperare, însă acum nu mă gândesc la altceva decât la recuperare. Ceea ce este sigur este faptul că în acest an nu voi mai putea participa la nici un turneu oficial. Sezonul 2022 pentru mine s-a încheiat. 2002, ai fost pentru mine un an interesant plin cu de toate! Ne vedem pe terenul de tenis, 2023!! Simt că mai am multe de arătat pe terenul de tenis și mai am multe obiective de atins', a încheiat Simona Halep mesajul său din mediul online.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete