Simona Halep, momentul adevărului

O accidentare la genunchi a făcut-o pe Simona Halep să se retragă din cadrul Turneului de la Linz. Trebuia să joace semifinala alături de Jaqueline Cristian, însă a renunțat.

După această retragere, anul competițional se încheie pentru Simona Halep. Nu a câștigat niciun turneu, dar calificarea în semifinală i-a adus revenirea în topul 20 WTA.

La finalul unui an cu suișuri și coborâșuri, Simona Halep a scris un text emoționant despre ceea ce a însemnat pentru ea 2021. Dincolo de momentul important al vieții ei, căsătoria, Simona a vorbit deschis și despre dificultățile cu care s-a confruntat pe plan personal. Într-un mesaj postat în limba engleză, aceasta a povestit despre pierderea unei persoane dragi.

2021 a fost, hhhmmm, greu de descris. Să fiu sinceră, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte să înceapă, am avut parte de o durere uriașă în inimi, ca familie, pentru că am pierdut o rudă foarte apropiată, pe sora tatălui meu, pe mătușa mea. Era o persoană puternică, specială și va fi mereu în inimile și gândurile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să accept asta, dar am înțeles, în cele din urmă, că asta e viața și că trebuie să depășim această durere și să rămânem puternici.'

Simona Halep: „Am fost epuizată emoțional'

Simona a vorbit și despre accidentările pe care le-a suferit, ajungând la cea mai gravă de la gambă, în cadrul Turneului de la Roma.

„N-am știut să o gestionez pentru că nu m-am mai confruntat niciodată cu ceva de genul ăsta înainte. Dorința mea de a juca era uriașă, dar nu am putut face asta pentru câteva luni și am fost nevoită să duc dorul dragului meu Roland Garros și incapabilă să-mi apăr titlul la Wimbledon.'

Sportiva a recunoscut că a pus la îndoială faptul că ar putea reveni la forma de odinioară, dacă organismul o va ajuta să facă acest lucru. În prezent, ea se declară încrezătoare că va juca bine din nou și că va mai oferi momente frumoase pe teren. Printre cei cărora ea le-a adresat mulțumiri se numără, ca întotdeauna, fostul ei antrenor, Darren Cahill, echipei sale de antrenori și preparatori și, bineînțeles, partenerul ei de viață.

Și în stilul ei caracteristic, Simona a încheiat într-o notă optimistă: „2022, de-abia aștept să te întâlnesc, dar acum vacanță, te rog!'

Simona HalepSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Corina Chiriac a donat muzeului de istorie o rochie superbă

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete