Simona Halep, în doliu: „Drum lin spre viață veșnică”

Simona Halep trece prin momente dificile. Familia sa a pierdut o persoană dragă lor, iar campioana noastră a adus un omagiu trist pe pagina sa de Instagram.

Simona Halep și-a pierdut bunica și la secțiunea InstaStory a postat o fotografie alături de aceasta, dar și de bunicul său decedat în urmă cu mai mult timp.

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!', a scris Simona pe Instastory, alături de o fotografie cu bunicii ei.

Bunica Maia, Simona pe numele său, a crescut-o pe campioana noastră și o iubea nespus de mult. În urmă cu ceva timp, regretata bunică a acordat un interviu pentru Libertatea, unde a povestit cum era Simona Halep când era micuță.

„Când era mică și se juca pe aici tenis, toți unchii spuneau că ea este fată, de ce să bată mingea, dar taică-su le răspundea că dacă-i place fetei să joace tenis el vinde tot. Lui Stere i-a plăcut sportul, știți, el a fost fotbalist', a declarat bunica Simonei Halep pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, se pare că bătrâna și-a spus punctul de vedere și atunci când venea vorba de viața personală a campioanei. La un moment dat, se zvonea că Simona Halep ar merge la altar cu Costa, fiul lui Teia Sponte, însă bunica sa nu era de acord ca nepoata să se căsătorească cu un român, ei fiind machidoni.

„Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem', a declarat bunica Maia, mai scrie sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete