Simona Gherghe, probleme de sănătate. Ce i-au interzis medicii: „Mi-au spus că este foarte posibil să…”

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune. Recent, vedeta a fost în vacanță în Dubai alături de familia sa. Din nefericire, momentele frumoase au fost umbrite de câteva probleme de sănătate.

Simona Gherghe a fost nevoită să meargă la medic imediat după ce s-a întors din vacanță. În Dubai, prezentatoarea a avut amețeli, motiv pentru care s-a îngrijorat și a apelat la specialiști pentru a-i investiga simptomele.

Gazda emisiunii „Mireasa' este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care a împărtășit cu fanii săi experiența neplăcută prin care a trecut. După consult, diganosticul a fost de anemie, dar și o afecțiune la ureche, numită otoliți.

„Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată.

Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge.

Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli', le-a povestit Simona Gherghe fanilor săi de pe rețelele de socializare.

În prezent, vedeta se simte mai bine, însă medicii i-au recomandat să urmeze tratamentul prescris, să nu conducă preț de câteva zile și să nu facă mișcări bruște.

Reality show-ul matrimonial „Mireasa’ revine la Antena 1 cu un nou sezon. Astfel, începând din 22 ianuarie, de la 13:30, la Antena 1, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete