Simona Gherghe, îngrijorată pentru copiii ei! Ea a cerut ajutorul fanilor: „E greu și mi-e groază…”

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate jurnaliste și prezentatoare TV din țara noastră. Vedeta Antena 1, în vârstă de 43 de ani, se poate declara o femeie împlinită. Ea are doi copii frumoși, însă acum se confruntă cu o problemă pe care nu știe cum să o abordeze.

Simona Gherghe este o mamă responsabilă și își face numeroase griji pentru perioada care urmează. Îi este teama de diminețile geroase în care îi va fi foarte greu să plece cu micuții la grădiniță. Ea a cerut sfatul fanilor și câteva trucuri pentru a-i putea pregăti pe micuți în timp util.

În acest moment, ea susține că micuții se trezesc foarte greu dimineața, le este foarte greu să-și facă tabieturile și a recunoscut că această situație o depășește în acest moment și se gândește cu groază la zilele de iarnă în care copilașii vor fi nevoiți să meargă la grădiniță.

„Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm. O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva. E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!', le-a transmis Simona Gherghe fanilor ei, la Instastory.

Simona GhergheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Simona Gherghe și soțul ei Răzvan Săndulescu s-au căsătorit civil în timp ce prezentatoarea de televiziune era însărcinată în opt luni cu primul lor copil. Acum, sunt părinți de doi, fetița are 4 ani și băiatul 2 ani.

În urmă cu un an, prezentatoarea de la Antena 1 a declarat că înainte de a rămâne însărcinată a avut câteva probleme de fertilitate. Ea a urmat, timp de un an și jumătate, un „tratament de stimulare ovariană'.

„Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro …'.

În prezent, Simona Gherghe se bucură de micuți și a mărturisit că mai există mici dispute între frați.

„Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei, dar îl iubește. Îl pupă, îi mai dă și jucării, mă ajută la băița lui de seară.

Doar uneori se întâmplă să îi mai fure suzeta sau să vrea în brațe fix când e Vlad la mine', a adăugat Simona Gherghe, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete