Simona Gherghe, dezvăluiri despre primii bani obținuți prin muncă: „Așa mi-am câștigat primii mei bani, la 14 ani”

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional, dar și cel personal. Frumoasa gazdă a emisiunii „Mireasa' se bucură de o familie superbă, iar de când a devenit mamă, viața ei s-a schimbat complet.

Simona Gherghe lucrează în televiziune de mai bine de 20 de ani. Multă vreme a prezentat „Observatorul' la Antena 1, ulterior timp de 10 ani a fost în platoul emisiunii „Acces direct', iar acum este gazda show-ului matrimonial „Mireasa'. Vedeta se bucură de aprecierea publicului datorită caracterului său blând și deschis. Se pare că educația primită în copilărie și-a lăsat amprenta adânc pe sufletul său. Mai mult decât atât, firea sa de luptătoare și de om muncitor o are încă din adolescență.

Potrivit spuselor acesteia, la doar 14 ani și-a câștigat primii bani de buzunar. Petrecând verile cu bunicii, vedeta a mers la cules de piersici și la desfrunzit via la ferma din sat. Bătrânii nu au lăsat-o inițial să se alăture celorlalți copii, însă părinții ei i-au dat undă verde.

,,Îi ajutam pe bunicii mei. Mai mult decât atât, țin minte că, într-o vară, copiii mer­geau la ferma din sat și lucrau acolo. Câștigau bani pentru familiile lor. Mi-am dorit foarte mult să fac același lucru. Le-am spus bunicilor mei.

Mamaia nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete! Așa că, am sunat la Iași, la părinții mei și le-am spus că vreau să muncesc. Ai mei m-au lăsat și am mers la cules de piersici și la desfrunzit via. Așa mi-am câștigat primii mei bani, la 14 ani.Au fost banii mei, nu s-a atins nimeni de banii munciți de mine' a declarat Simona Gherghe, scrie Substanțial.

În prezent, Simona Gherghe se bucură de o carieră lungă în televiziune, iar pe plan personal este fascinată de cei doi copii ai săi, Ana și Vlad, mai ales de legătura dintre ei, ea fiind singură la părinți.

„Mă uit la Ana și Vlad, îi văd cât sunt de legați, cum întreabă mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineața. Îi văd cum se joacă, cum se și bat, cum interacționează, cum sunt unul pentru altul, unul lângă altul. Mi-am dorit enorm să am un copil. Nu aș fi îndrăznit niciodată să visez la doi. Și totuși sunt #mamadedoi. Iar pentru ei, e magic că se au unul pe altul', a mărturisit prezentatoarea TV pe rețelele sociale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete