Simona Gherghe a răbufnit pe rețelele de socializare: „Toalete mai mizerabile”. Vin o mulțime de oameni în acest loc zilnic

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta se bucură de un număr mare de fani pe rețelele de socializare, motiv pentru care împărtășește cu ei anumite situații pe care le întâlnește în viața de zi cu zi.

Simona Gherghe a vizitat recent un mall din București și a rămas profund dezamăgită de mizeria pe care a întâlnit la toaletele centrului comercial. Aceasta, indignată a scris pe contul său de Instagram un mesaj tranșant.

„De mult am vrut să spun/să scriu ceva. Nu există mall/centru comercial, cu toalete mai mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie ca la ***. Indiferent de ziua săptămânii (nu doar azi, în weekend) sau dacă e dimineață sau la finalul programului. De luni de zile. De ani de zile…', a scris Simona Gherghe pe InstaStory.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa' este o persoană extrem de deschisă și spune lucrurilor pe nume. La un moment dat, în emisiunea pe care o moderează a avut loc un conflict în urmă căruia a jignit o concurentă. La scurt timp după această situație, Simona Gherghe și-a cerut scuze, recunoscând că a fost o glumă proastă.

„A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat. Nu după pauză, nu după 5 minute, ci instant! Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție. Îmi educ copiii să nu țină cont de aspectul oamenilor și să înțeleagă că diversitatea este un lucru bun. Este una dintre primele și cele mai importante lecții pe care li le-am oferit. Cred că putem trăi într-o lume în care să nu fim niciodată judecați în funcție de corpul nostru, ci doar după merite reale. Îmi cer încă o dată scuze dacă replică mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit!’, a declarat Simona Gherghe pentru unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete