Simona Gherghe a lipsit din emisiunea „Mireasa” de la Antena 1. Cine i-a ținut locul prezentatoarei

Moment neașteptat la Antena 1! O altă prezentatoare a apărut în locul Simonei Gherghe în emisiunea „Mireasa' ieri, 20 martie.

Simona Gherghe, care prezintă de câțiva ani emisiunea „Mireasa', a lipsit ieri de pe micul ecran. Show-ul a mers mai departe, dar fără prezentatoare.

simona-gherghe-a-lipsit-de-la-antena-1-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Gabriela Cristea a moderat emisiunea Mireasa pe 20 martie 2023. Aceasta a anunțat că Simona Gherghe nu a putut veni la serviciu din motive personale, scrie a1.ro.

Gabriela Cristea a explicat că prezentatoarea show-ului matrimonial nu a putut ajunge la Buftea din motive care nu țin de ea și a dat asigurări că a sa colegă va reveni la pupitru zilele următoare. „Bună ziua. Mă bucur să fiu astăzi aici, în casa Mireasa, alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa.

Din păcate, știți cum este, în viață sunt momente în care trebuie să alegi dacă nu poți să vii la job. Se mai întâmplă. De data asta, eu îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău. Oricum, foarte curând ea se va întoarce alături de voi', a zis Gabriela Cristea la Antena 1.

Show-ul „Mireasa' a ajuns la sezonul cu numărul șapte. Emisiunea e difuzată de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete