Silvia Chifiriuc, dezvăluiri despre planurile de sărbători: „Mă voi ocupa eu mai mult de…”

Silvia Chifiriuc a dezvăluit cum vor fi sărbătorile din acest an pentru ea și pentru familia pe care și-a întemeiat-o alături de fostul premier Petre Roman.

Nimic nu este mai frumos ca sărbătorile de iarnă să fie petrecute alături de cei dragi și de familie. Ei bine, Silvia Chifiriuc și Petre Roman au ales ca anul acesta să stea împreună acasă alături de fiul lor. De pregătiri se va ocupa chiar soția fostului premier pentru că, potrivit spuselor acesteia, Petre Roman este foarte ocupat în această perioadă.

„Sărbătorile le vom petrece în familie! Mă voi ocupa eu mai mult de pregătiri pentru că soțul meu este ocupat, însă vom avea parte de timp de calitate', a declarat Silvia Chifiriuc pentru CANCAN.

Căsnicia Silviei Chifiriuc cu Petre Roman durează de mai bine de un deceniu în ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani dintre ei. Acest lucru nu a reprezentat o problemă, motiv pentru care cei doi sunt fericiți și foarte discreți.

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman după 30 de ani de căsnicie, în 2007. După separare, potrivit Oanei Roman, fostul premier nu a avut unde să locuiască, iar casa în care locuiește acum a achiziționat-o în urma unui împrumut.

„A stat la apartamentul unui prieten, după care și-a cumpărat o casă cu bani pe care i-a luat cu împrumut. Atât de mult a furat tata! Acesta e adevărul. Cu mama oricum stătea în chirie. În acest moment, el stă în aceeași casă, iar eu stau într-o casă cam de două ori jumătate mai mare decât a lui', a declarat Oana Roman la un moment dat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete