Și-a făcut un selfie machiată după desenul fiicei sale și a postat imaginea pe net

O mamă a făcut un lucru neobișnuit. Cu umor și multă dragoste pentru fiica ei și-a făcut un selfie machiată după desenul fiicei sale și a postat imaginea pe net.

Oamenii spun adesea că iubirea unei mame nu cunoaște granițe. Că este necondiționată. Cine poate contrazice aceste afirmații? Mama inventează strâmbături și schimonoseli ca să-și facă puiul să râdă, să nu mai plângă sau să mănânce. Ea le satisface toate capriciile copiilor, calmează țipetele și e prima care știe pe dinafară lista cu dorințele de Crăciun ale micuților ei. E de acord cu alegerile fashion trăznite, cu tunsori ciudate și zâmbește atunci când nimeni n-o face.

Mamele se bucură de fiecare realizare a copiilor chiar dacă picturile lor sunt departe de a fi perfecte, pașii de dans artimici sau poezia recitată la serbare, complet anapoda. Ea știe că lucrurile acestea fac parte din evoluția copiilor și fiecare greșeală duce la progres.

O mamă a decis că cea mai bună modalitate de a sărbători încercările artistice ale fiicei sale este de a recrea o imagine pe care aceasta a pictat-o în urmă cu 10 ani. Pictura este de fapt imaginea mamei așa cum a văzut-o fiica, pe numele ei Mia, când era doar o fetiță.

Așa că mama s-a machiat fix ca-n imaginea creată de Mia cu acuarele. Și-a făcut pungi sub ochi și cearcăne, și-a desenat gene dramatice, sprâncene amuzante, nereușind totuși să-și facă trei rânduri de dinți. Și-a făcut un selfie machiată după desenul fiicei sale și a postat imaginea pe net.

Aproape instant oamenii s-au îndrăgostit pur și simplu de curajoasa mamă iar gestul ei a fost apreciat de mii de urmăritori. Dincolo de curaj, femeia are și un indiscutabil simț al umorului. Comentariile lăsate pe reddit.com de utilizatorii platformei au atins o cifră impresionantă: 1000.

“Apreciez faptul că ai înrămat pictura fiicei tale”, “ești o mamă grozavă”.

Foto> reddit.com

Citește și:

DOSAR SPECIAL Vârstele cruciale și predicțiile karmice pentru anul 2020

DOSAR SPECIAL Camelia Pătrășcanu: direcțiile generale ale anului 2020 din punct de vedere astrologic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate