Și-a cerut public iertare după ce și-a înșelat soția însărcinată! „Cum îți așterni, așa dormi”

Și-a cerut public iertare după ce și-a înșelat soția însărcinată! „Cum îți așterni, așa dormi”

La începutul anului 2017, comediantul Kevin Hart a recunoscut că și-a înșelat soția, pe Eniko Parrish.

Înaintea confirmării zvonurilor, actorul a negat afirmațiile, recunoscând ulterior că a fost șantajat cu o serie de fotografii surprinse fără acordul lui, imagini în care apare alături de o altă femeie, într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Kevin Hart și-a înșelat soția cât timp aceasta era însărcinată

O lună mai târziu, Kevin și-a retras afirmațiile, admițând că a judecat greșit situația și cerându-le iertare soției și copiilor lor într-un clip emoționant publicat pe contul personal de Instagram.

În cadrul unui interviu oferit ulterior, comediantul s-a declarat „absolut iresponsabil”. „Acesta este cel mai stupid lucru pe care Kevin Hart l-a făcut în toată viața lui.

Nu a fost un moment peste care să poți trece ușor. Acestea fiind zise, cum îți așterni, așa dormi.”

Actorul a mărturisit că a plecat în Las Vegas în timp ce familia sa era, la rândul ei, plecată din oraș. „Sunt vinovat, indiferent de circumstanțele celor întâmplate”, a mai adăugat comediantul.

Femeia implicată în scandal, Montia Sabbag, a afirmat public că nu a intenționat să îl dea în judecată și că nici nu a încercat să îl șantajeze în urma relațiilor intime avute.

Înfricoșat, însă din dorința de a fi sincer, actorul și-a recunoscut faptele în fața soției sale, atunci însărcinate, sperând ca ea să „găsească puterea de a-l ierta și de a înțelege că așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată.”

Kevin și Eniko s-au căsătorit în anul 2016, iar în noiembrie 2017, tânăra a adus pe lume primul copil al cuplului, un fiu, Kenzo.

Comediantul mai are doi copii din mariajul anterior cu actrița Torrei Hart: un fiu, Hendrix (12 ani), și o fiică, Heaven (14 ani).

Foto: Hepta.ro

Sursă: USA Today

Citește și: 

Hayden Panettiere, agresată fizic de partenerul de viață. Ce spune familia actriței despre cele întâmplate?

Miley Cyrus nu își dorește copii! Care este motivul artistei?

Claire Holt a vorbit despre nașterea fiului ei: „A fost incredibil de dureros’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete