Shurubel de la „Vorbește lumea” are COVID-19. Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu în emisiune

Shurubel de la „Vorbește lumea' a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, la scurt timp după ce Adela Popescu a anunțat că și ea a fost infectată. Bogdan Ciudoiu a anunțat în emisiunea de ieri că prietenul său este bolnav.

Emisiunea de ieri de la PRO TV a început cu vești proaste. După ce săptămâna trecută Adela Popescu a anunțat că are COVID-19, acum și colegul său de platou a fost infectat.

Bogdan Ciudoiu a lăsat de înțeles, în timpul emsiunii, că și colegul său, Shurubel a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. „Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi”, a fost gluma pe care a făcuto acesta. Cosmina Păsărin a fost cea care l-a înlocuit în emisiune pe Shurubel.

Se pare că și Shurubel a fost infectat cu COVID-19, iar acum se află în izolare la domiciliu. „Mă bucur că Adela se simte mai bine și că am mai rămas și oameni negativi pe aici. Și colegul nostru este la fel ca Adela. Sper să fii bine, Andrei”, a fost mesajul lui Bogdan Ciudoiu de la „Vorbește lumea'.

Cum se simte Adela Popescu, după ce a fost infectată cu COVID-19

Adela Popescu se alfă în izolare la domiciliu și a mărturisit că primele două zile au fost mai grele, însă acum starea ei de sănătate a început să se îmbunătățească.

Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stare de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile', a povestit ea.

Foto: ProTv

Citeste și:

Am aflat secretele bărbaților! Citește și dă mai departe…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete