Shoppingul în Malta, viitoarea ta pasiune

malta 121

Insulele Malta și Gozo au foarte multe de oferit în ceea ce privește obiectivele turistice, plajele și evenimentele, dar nimic nu se compară cu o sesiune de shopping, plăcere eternă în această zonă, pentru localnici și turiști deopotrivă.

Oricare ar fi obiectul acestei pasiuni, găsești de toate în Malta, de la branduri faimoase de fashion în marile stațiuni, la argintărie hand-made pe străzile din Valletta sau tarabe cu pește și fructe de mare proaspăt pescuite din Marea Mediterană, pe tarabele din satul Marsaxlokk.

Descoperă produsele locale în Malta

Chiar și localnicii din Malta sunt fascinați de produsele oferite de meșteșugari, ce să mai vorbim de turiști. Prietenii tăi vor fi încântați de suvenirurile lucrate manual de meșterii maltezi, fie că sunt  articole de sticlă sau dantelă, pe care le găsești la prețuri accesibile.

În plus, gastronomia tradițională a Maltei te va surprinde și încânta chiar pe străzile orașelor, în special în zilele de duminică, atunci când piețele sunt un furnicar de pofticioși.

Valletta și Sliema, cele mai populare locuri pentru cumpărături

Valletta, capitala Maltei, și Sliema sunt cele mai populare orașe pentru a face cumpărături. Aici găsești o diversitate de opțiuni, de la companii de renume mondial de modă, până la magazine de bijuterii, jucării sau decorațiuni. Dacă Valletta oferă multe magazine de artizanat, Sliema este o zonă elegantă, unde shoppingul se poate încheia la o cafenea la malul mării.

Vizitează Malta și redescoperă-ți pasiunea pentru cumpărături din orice sferă, de la tarabele în aer liber sau din malluri, la prețuri accesibile sau măcar apropiate de cele obișnuite în Europa Centrală.

Early booking Malta

Hotel Bella Vista 4* – de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani , 021/318.59.92

Autor: Geanina Ichim

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta