Sharon Stone fără pic de machiaj la 61 de ani. Arată…

Tulburător și ușor ciudat… Venită să se ocupe de frumusețea ei, Sharon Stone a fost surprinsă în ipostaze care nu o laudă, neapărat.

Ajunsă la 61 de ani și cu un marketing fabulos din punctul de vedere al frumuseții, cele mai recente fotografii cu blonda demonstrează că nici „Basic Instinct' nu mai este ce a fost odată.

Sigur, neconcordanța se naște și din faptul că noi, publicul, ne așteptăm ca vedetele să fie frumoase totdeauna pentru totdeauna. Iată că teoria aceasta nu se verifică, ba chiar este demontată.

Sharon Stone a fost surprinsă zilele trecute la salonul de frumusețe unde a venit să-și facă manichiura și să se bucure de un masaj relaxant.

Actrița a ieșit din casă complet nemachiată, îmbrăcată neglijent și cu părul prins într-un coc dezordonat. Dacă privim fotografiile este lesne să ne dăm seama că vremurile frumuseții au apus demult pentru blonda din „Basic Instinct'.

Frumusețea nu mai este la locul ei, însă celebritatea, încă, da. Dovadă „echipa' de specialiști care roiau în preajma ei, gata oricând să-i satisfacă și cel mai mic moft. Totul perfect pentru blonda de 61 de ani care a fost însoțită la răsfăț de actrița Lisa Vanderpump, cunoscută pentru rolul ei din „Neveste Disperate'.

Iată încă un episod nu tocmai demn de mândrie pentru vedeta care acum 25 de ani tăia răsuflarea tuturor bărbaților de pe planetă cu apariția de infarct pe care a avut-o în thillerul erotic „Basic Instinct'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete