Sharon Stone are propria rețetă de gerovital: un iubit cu 20 de ani mai tânăr

A fost, la un moment dat, una dintre cele mai dorite femei din lume. Simpla ei prezență la gale și evenimente electriza atmosfera. Sharon Stone este motivul pentru care marele actor Michael Douglas a fost internat la o clinică specializată în tratarea dependenței de sex. Anul acesta actrița a făcut 60 de ani, vârstă pe care și-o arată cu dezinvoltură și fără inhibiții. Dacă am fi răutăcioși am spune, privind pozele făcute de paparazzi pe o plajă din Malibu, că Sharon Stone are propria rețetă de gerovital: un iubit cu 20 de ani mai tânăr. Dar nu suntem…

Cine e iubitul tinerel cu care se afișează Sharon Stone?

Sharon Stone a fost fotografiată zilele trecute pe o plajă din Malibu alături de un bărbat misterios, vizibil mai tânăr decât ea. Presa de peste ocean a aflat imediat cine este tinerelul cu care se afișează starul de la Hollywood. Se numește Angelo Boffa, are 41 de ani și este un mogul al imobiliarelor din Italia deși locuiește la Zurich. Angelo Boffa este unul din magnații nelipsiți din cluburile de fițe din Ibiza.

Angelo Boffa și Sharon Stone s-au întâlnit în decembrie anul trecut pe o pârtie de ski din St. Moritz, Elveția. La nici o lună după ce s-au cunoscut, cei doi au fost văzuți sărutându-se în ianuarie anul acesta la premiera serialului Mosaic.

Presa italiană a publicat un articol despre cei doi amorezi în februarie când au fost văzuți de Valentine’s Day într-un luxos hotel din Paris. Pe 10 martie vedeta incontestabilă din Basic Instinct a împlinit 60 de ani.

Din pozele surprinse pe plajă, pe inelarul stâng al actriței se poate vedea un frumos inel cu diamant, ceea ce i-a făcut pe curioși să se întrebe dacă nu cumva cei doi amorezi s-au și logodit deja…

Într-un interviu pe care Sharon Stone l-a acordat revistei italiene Grazia, actrița, cunoscută pentru inteligența ei ascuțită, dar și pentru răspunsurile pline de substanță, a declarat: ‘Nu am fost niciodată genul acela de femeie care să fie definită de valoarea unui bărbat. Sunt adepta relațiilor unde la bază este prietenia și nu alte aranjamente… iar asta găsești mai greu’.

Sharon Stone a fost căsătorită de două ori: prima dată cu un producător TV, între 1984 și 1987 și a doua oară cu mogulul media Phil Bronstein din 1998 până în 2004. Are trei copii, toți adoptați.

Foto: Hepta

Citește și:

A adăugat acest ingredient în fiecare preparat, iar schimbările s-au văzut imediat. Aceasta este dieta cu care Majda Aboulumosha a slăbit 17 kilograme

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească bonele familiei regale britanice

Articolul vestimentar pe care Meghan Markle nu îl poate purta dacă rămâne însărcinată

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete