Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața! Ce probleme de sănătate a avut?

Sharon Stone, probleme de sănătate (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În urmă cu 18 ani, în 2001, Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața. Atunci, actrița a petrecut nouă zile în comă. Vedeta a făcut dezvăluiri din acea perioadă extrem de dificilă.

Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața!

Ce probleme de sănătate a avut?

Actrița a suferit un anevrism cerebral care a început cu o durere îngrozitoare de cap. A început să intre și să iasă constant din comă, medicii realizând că are fracturi la nivelul arterei vertebrale.

Sharon pierduse mult sânge, precum și 18% din masa corporală. Timp de nouă zile a fost în comă, însă a reușit să se recupereze complet.

Actrița a vorbit despre teribilele momente prin care a trecut în cadrul mai multor interviuri de-a lungul carierei sale.

„Inițial, după șase zile petrecute în spital, am fost trimisă acasă pentru că s-a crezut că mă prefăceam.

Mi se întâmplă des asta. Mi s-a întâmplat și când am avut probleme cu vezica biliară sau cu dantura.

Oamenii cred că dacă ești actor sau persoană publică automat joci teatru”, a mărturisit actrița, potrivit Hello.

 „Când situația avansase, am sunat-o pe mama de la Urgențe și i-am spus că am hemoragie cerebrală. Mi-a zis: Vin spre tine, te iubesc, apoi a închis”, a povestit Sharon Stone.

„La un moment dat eram dusă pe targă, m-am trezit și am întrebat ce mi se întâmplă. Un rezident foarte tânăr mi-a spus că mă duce în operație.

Am întrebat ce operație și mi-a răspuns că mă vor opera pe creier, că trebuie să îmi deschidă craniul ca să vadă ce se întâmplă”, și-a mai amintit ea.

Ca alternativă i s-a oferit angiografia. Astfel, actrița a acceptat să i se introducă o cameră în craniu pentru a vedea cât de afectat îi era creierul. La momentul respectiv, lui Sharon i s-au dat 5% șanse de supraviețuire.

„Au descoperit că artera vertebrală se rupsese, că aveam hemoragie la spate, la față și cap, la coloană. Creierul era împins, iar artera afectată stătea să se rupă complet”, a mai spus vedeta.

Medicii au fixat artera cu fire de platină, însă această operație a avut și efecte adverse. Sharon a fost nevoită să învețe din nou să meargă, să audă, să scrie, să vorbească. O lungă perioadă de timp după externare a trăit cu teama că va muri.

„Când m-am întors acasă după operație, abia puteam merge. Șoldul îmi era instabil. Nu vedeam cu ochiul stâng și nici nu auzeam cu urechea stângă.

Nu mi-am putut scrie numele timp de trei ani. A trebuit să învăț să vorbesc din nou.”

„De atunci pentru mine totul este mai intens. Am luat-o de la capăt. Orice moarte e o renaștere”, a mai explicat Sharon Stone, potrivit The Hollywood Reporter.

Foto: Instagram

Citește și:

Katharine McPhee, o prințesă din basme la nunta cu muzicianul David Foster

Actrița Shay Mitchell a dezvăluit sexul bebelușului ei

David și Victoria Beckham, la 20 de ani de căsătorie. Cum a celebrat fiecare dintre ei momentul în care și-au unit destinele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete