Sharon Osbourne, dezvăluiri emoționante despre diagnosticul de Parkinson al lui Ozzy Osbourne: „Dintr-o dată, viața ta se oprește”

Sharon Osbourne a povestit cu multă emoție cum s-a schimbat viața ei de când soțul ei, Ozzy, în vârstă de 73 de ani, a fost diagnosticat cu boala Parkinson, în urmă cu trei ani.

Sharon Osbourne, în vârstă de 69 de ani, a fost întrebată despre efectul pe care diagnosticul soțului ei l-a avut asupra ei în timpul unei conversații sincere cu prezentatorul Jeremy Paxman, în documentarul său Paxman de la ITV: Putting Up With Parkinson’s. Acesta din urmă a fost diagnosticat cu Parkinson în urmă cu un an jumătate.

În documentar, difuzat marți seară, Jeremy s-a întâlnit cu Sharon pentru a afla cum se simte partenerul unei persoane care a fost diagnosticată. Prezentatorul de la University Challenge a întrebat-o pe Sharon dacă este mai greu pentru cei care au grijă de o persoană bolnavă de Parkinson decât pentru cei care suferă de această boală, lucru cu care nu a fost de acord.

„Mă gândesc doar la soțul meu, și la fel ca tine, care era foarte energic, îi plăcea să iasă la plimbare, făcea un spectacol de două ore pe scenă în fiecare seară, alergând ca un nebun. Dintr-o dată, viața ta se oprește pur și simplu, viața așa cum o știai. Când mă uit la soțul meu, mi se rupe inima pentru el, sunt tristă pentru mine însămi că îl văd așa, dar prin ce trece el este mai rău. Când mă uit la el și el nu știe, îmi vine să plâng', a declarat Sharon Osbourne cu emotie, potrivit Daily Mail.

Jeremy a întrebat-o, de asemenea, pe Sharon care sunt aspectele pozitive ale bolii, la care aceasta a răspuns: „Lucrul pozitiv este că petrecem mult mai mult timp împreună ca familie și îmi iubesc soțul mai mult decât acum trei ani'.

Ea a discutat despre modul în care starul Black Sabbath folosește canabidiol, cunoscut sub numele de CBD, pentru că, la fel ca Jeremy, are vise neplăcute ca urmare a bolii Parkinson, înainte de a glumi că va strecura substanța prin vama din SUA.

„Ozzy era mereu sub influența a ceva, îi plăcea să se joace cu vechile droguri. Dar acum ia chestiile astea noaptea. Ce e chestia asta pe care o fumează toată lumea? Marijuana. Este ceva din asta, Cannabidiol. O să-ți aduc ceva, o să-ți placă la nebunie. O să ți-o aduc eu, Jeremy. Probabil că voi fi arestată când voi trece prin vamă, dar asta nu e nimic nou', a mai spus soția lui Ozzy Osbourne.

Telespectatorii au fost emoționați după ce l-au văzut pe Jeremy Paxman vorbind despre faptul că se simte „deprimat' și „frustrat' în documentarul său de la ITV.

Prezentatorul, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat cu boala Parkinson în urmă cu 18 luni și a vorbit despre aceasta pentru prima dată în film în documentar.

Programul de 60 de minute urmărește povestea lui Jeremy despre cum trăiește cu această boală degenerativă, care afectează una din 500 de persoane și provoacă deteriorarea creierului de-a lungul anilor.

În cadrul emisiunii, Jeremy a recunoscut că ia medicamente pentru îmbunătățirea stării de spirit după ce a suferit de depresie și s-a simțit „frustrat” de când a fost diagnosticat cu Parkinson.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete