Sharon Osbourne, de nerecunoscut. A avut nevoie urgentă de o nouă operație estetică: „Arătam ca Quasimodo”

Sharon Osbourne a trecut din nou printr-o intervenție de lifting facial, dezvăluind că și-a mai făcut o operație după ce una anterioară a făcut-o să arate ca personajul principal cocoșat din “Cocoșatul de la Notre Dame”.

Vedeta din “Osbournes” a explicat că a fost nevoită să se supună unor proceduri suplimentare de chirurgie plastică după ce un medic a făcut-o să arate ca un personaj din “Cocoșatul de la Notre-Dame”.

“Am fost dată peste cap de multe ori. Aceasta din urmă a fost un fel de reparație de la tipul care mi-a făcut-o înainte. Arătam ca Quasimodo, pentru că aveam un ochi aici, un ochi acolo. A fost o nenorocire”, a declarat ea pentru Daily Star, potrivit Daily Mail.

Sharon Osbourne a recunoscut, de asemenea, că nu există “nicio parte a corpului meu pe care să nu o fi răsucit, ridicat, alungit, orice”.

Vedeta, în vârstă de 70 de ani, nu a detaliat când anume a simțit asta despre ea însăși sau când a suferit operațiile de refacere, dar ea a împărtășit acum ceva vreme eșecul a două operații de lifting facial în 2019 și, respectiv, 2021.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Talk” a recunoscut că a suferit un lifting facial inferior care a făcut-o să arate ca un Elvis Presley “morocănos” în octombrie 2019.

„Am avut această operație în care mi-au ridicat gura și apoi, în prima săptămână, nu mi-am putut simți gura, abia îmi simt gura acum, ca să fiu sinceră cu tine. Nu-mi puteam găsi gura. Era amorțită și era ridicată pe o parte și arătam ca Elvis”, a spus Osbourne la „Kelly Clarkson Show” la acea vreme, scrie Page Six.

Doi ani mai târziu, Sharon Osbourne a mers la un „lifting facial complet” care a dus la faptul că arăta ca „un nenorocit de ciclop”.

„Mi-am făcut un lifting facial complet în octombrie și arătam ca una dintre acele mumii nenorocite pe care le înfășoară cu bandaje. A durut ca naiba. Nici nu aveți idee”, a declarat ea pentru Sunday Times în octombrie 2021, mai scrie sursa citată anterior.

Ea a povestit că procedura a durat peste cinci ore și că arăta “îngrozitor” după ce totul a fost gata.

“Chirurgului i-am spus: ‘Cred că glumești…’. Un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un nenorocit de ciclop. Mi-am zis: “Tot ce-mi trebuie este o cocoașă””, și-a amintit ea.

Nici familia Osbourne nu a fost încântată de noul ei look și își amintește că soțul ei, Ozzy Osbourne, i-a spus: “Nu-mi pasă cât costă, o să-l refacem”.

În aprilie 2023, fosta jurată de la “America’s Got Talent” a declarat pentru The Sun că procedura a făcut-o să facă un pas serios înapoi din lumea chirurgiei plastice.

“Asta m-a pus pe gânduri și mă sperie”, a susținut ea. “Am forțat-o cu adevărat cu ultimul lifting facial și acum sunt ca și cum, nu mai vreau. Timpul este împotriva mea, nu mai pot face un alt lifting”.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete