Shan’shi aduce arta culinara asiatica la tine acasa

Arta culinara asiatica este un adevarat trend, cea mai apreciata fiind bucataria chinezeasca. Ingredientele de inalta calitate si prepararea rapida joaca un rol important in placerea degustarii, dar si a gatitului.

Shanshi va ofera o gama variata de produse si multe idei de preparare. Datorita culorilor marcante, rosu si negru, marca Shanshi se distinge usor dintr-o gama larga de marci asiatice.

Sub mottoul „Foarte simplu, foarte asiatic', Shanshi aduce arta culinara asiatica autentica in farfuriile dumneavoastra, oferind o gama larga de produse de o calitate exceptionala a ingredientelor si cu o pregatire rapida.
Paleta de produse cuprinde: sosuri condimentate, picante, supe, lapte de cocos, paste pre-fierte (Woknudeln), paste din orez (Vermicelli), orez, pasta de curry rosu sau verde, Mango Chutney, amestec de legume „Chop Suey', otet de orez, sosuri aromatice semi-preparate etc.

Toate acestea sunt ideale pentru meniurile chinezesti, tailandeze, indoneziene, indiene si japoneze.

Shanshi doreste sa traduca arta culinara asiatica pentru piata de desfacere europeana si sa aduca placere in preparare si degustare. In acest sens, au fost atasate retete culinare pe produsele Shanshi, constituind un ajutor in pregatirea unei mese delicioase.

Este foarte important ca inovatiile sa continue, astfel ca Shanshi lucreaza mereu la dezvoltarea de produse noi, dar si la imbunatatirea produselor deja existente, cu scopul de a prelua arta culinara asiatica si a o adapta pe gusturile consumatorilor, fara a pierde insa componentele specific asiatice.

Informatii suplimentare gasiti pe: www.shan-shi.com. Distribuitor unic in Romania: Maresi Foodbroker SRL
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din