Shakira rupe tăcerea cu privire la despărțirea de Gerard Pique: „A fost un sacrificiu din dragoste”

Shakira a rupt tăcerea după ce s-a despărțit de fotbalistul Gerard Pique. Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, a fost șocată de noua relație a lui Gerard cu Clara Chia Marti, 23 de ani, despre care se pare că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la firma sa de investiții sportive.

Shakira, una dintre cele mai bine vândute artiste muzicale din toate timpurile, s-a destăinuit acum despre noua ei normalitate într-un interviu acordat revistei Elle. Ea a vorbit despre copiii lor, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, care sunt „medicamentul” ei și a spus că a scrie muzică este ca o „terapie” în timpul „momentelor ei cele mai dificile”.

„Simt că în acest moment al vieții mele, care este probabil cel mai dificil și mai întunecat din viața mea, muzica a adus lumină”, a spus ea.

În primul ei interviu de la destrămarea căsniciei, ea a adăugat: „Cu toții trecem prin lucruri în viață. Dar, în cazul meu, cred că a scrie muzică este ca și cum ai merge la psihiatru, doar că mai ieftin. Mă ajută să îmi procesez emoțiile și să le dau un sens. Și mă ajută să mă vindec.

Cred că este cel mai bun medicament și, alături de dragostea familiei și a copiilor mei care mă susțin, muzica și scrisul sunt cu siguranță unul dintre aceste instrumente, unul dintre puținele instrumente pe care le am pentru a supraviețui în condiții extreme.”

Întrebată cum a făcut față faptului că nu mai este cu fotbalistul, pe care l-a cunoscut în 2010, mama a doi copii a spus: „Cred că aceste detalii sunt cumva prea private pentru a le împărtăși, cel puțin în acest moment, totul este atât de crud și de nou. Pot spune doar că am pus tot ce am avut în această relație și în familia mea.

Înainte ca cei doi copii să înceapă școala, am avut o viață cu adevărat nomadă, mi-am trăit întreaga existență ca artist, călătorind non-stop, mergând în diferite locuri din întreaga lume, făcând turnee, spectacole, promovare, construind școli în Columbia și înregistrând în diferite țări din întreaga lume…

Mi-am pus cariera pe locul doi și am venit în Spania, pentru a-l susține ca să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu din dragoste. Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură extraordinară cu ei, care este de nezdruncinat și care ne susține. Asta e tot ce pot să spun”.

Vedeta, care l-a întâlnit pe Gerard în 2010, a reflectat asupra noului lor parteneriat și a spus că prioritatea lor este să coopereze pentru a fi părinții copiilor lor.

„Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor vise în viață și care este o soluție corectă pentru toți cei implicați. Și sper și aș aprecia dacă ni s-ar oferi spațiul necesar pentru a face acest lucru în privat”, a mai spus Shakira pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete