Shakira îl umilește din nou pe Gerard Pique. Mărturisirile pe care i le-a făcut bona copiilor

Shakira l-a umilit din nou pe fostul iubit Gerard Piqué, incluzând-o pe fosta lor bonă în noul ei videoclip. A plătit-o cu un milion de euro pe femeia care i-a fost că tatăl copiilor ei o înșală.

Vedeta columbiană a făcut echipă cu trupa mexicană Fuerza Régida, cu sediul în SUA, pentru piesa în limba spaniolă El Jefe, care spune povestea unui om din clasa muncitoare care visează să se despartă de orașul său mic și să devină un “șef cu potențial”.

Și a confirmat că orice furie față de Piqué, 36 de ani, este departe de a se stinge, prezentând-o pe Lili Melgar – dădaca pe care ar fi concediat-o fără compensații – în videoclipul care însoțește piesa.

Filmat în Miami – unde locuiește în prezent după despărțirea de Piqué, care locuiește la Barcelona – videoclipul îl găsește pe JOP, solistul trupei Fuerza Régida, în rolul unui muncitor local.

În timp ce, Shakira, în vârstă de 46 de ani, dansează într-o rochie neagră cu franjuri și cizme până la genunchi, călărește un cal și chiar i se alătură lui JOP într-un camion de migranți, în timp ce aceștia evadează din orașul lor natal.

Dar ea pare să păstreze ce e mai bun pentru final, făcând referire la bona ei – care își face o apariție surpriză în momentul în care videoclipul se apropie de sfârșit.

„Lili Melgar / Acest cântec este pentru tine, pentru că nu ai primit indemnizația de concediere', cântă ea, o referire aparentă la afirmațiile anterioare conform cărora Melgar a fost concediată de Piqué fără a fi plătită.

MTV Video Music Awards 2023 – Arrivals – NJSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Melgar, care este văzută privind sever în camera de filmat la finalul piesei, a lucrat ca bonă pentru copiii Shakirei, Milan și Sasha, și a fost văzută în mod regulat cu familia în timpul călătoriilor lor în străinătate.

Dar ea ar fi fost concediată de Gerard Piqué fără compensații după ce i-a spus cântăreței despre presupusa infidelitate a acestuia.

Fostul cuplu a confirmat sfârșitul relației lor de 11 ani în iunie anul trecut, la scurt timp după ce el a fost acuzat că a înșelat-o pe cântăreață. Piqué, care de atunci a început o nouă relație cu modelul Clara Chia Marti, a respins ulterior afirmațiile privind o aventură, insistând că nu a existat „nicio infidelitate din partea sa”.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete