Shakira i-a transmis un mesaj emoționant tatălui ei. Acesta a împlinit 90 de ani!

Se știe cât de importantă este familia pentru Shakira. Artista de talie internațională a postat recent un mesaj cu ocazia aniversării tatălui ei. Acesta a împlinit o cifră rotundă și impresionantă: 90 de ani!

Mesajul artistei din Columbia a avut un impact puternic pe rețelele de socializare. Aceasta a făcut o declarație plină de iubire și admirație pentru cel pe care-l consideră „punctul vulnerabil' al vieții ei Shakira în scris, în spaniolă:

„Dragă tată,
Mi-ai impulsionat pașii și mi-ai luminat drumul. Mi-ai arătat că viața este deschisă și profundă ca o mare și, astfel, i-ai dat sens inundând-o cu bucuria ta. Ești inspirația mea, complicele meu și tot (n.r. – făcând aici referire la versurile unui cântec faimos), prietenul meu cel mai bun. La mulți ani pentru cei 90 de ani trăiți spectaculos. Te iubesc cu toată ființa mea, fetița ta, Shakira'.

Mesajul a strâns cifre impresionante de vizualizări și de comentarii. Unul dintre acestea, al unei cunoscute antrenoare de fitness, Anna Kaiser, cu care și Shakira se antrenează, a scris: „Tata Shaki!! Are sufletul unei persoane cu 20 de ani mai tinere! Ce „piatră de hotar' incredibilă!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Shakira are 9 frați

De obicei discretă în legătură cu viața personală, se știe despre Shakira că provine dintr-o familia numeroasă. Tatăl ei, William Mebarak Chadid, a mai fost căsătorit o dată și a avut cei nouă frați. Shakira este unica fiică a tatălui cu mama ei, Nidia Ripoll Torrado, cea de-a doua soție.

În tinerețe, tatăl Shakirei a fost antreprenor, însă a renunțat la afacerile sale pentru a fi alături de Shakira. În prezent, este scriitor și s-a ocupat chiar și de scrierea biografiei fiicei sale, Shakira.

William Mebarak Chadid este, la origine libanez, dar a emigrat în tinerețe în Statele Unite. Cu ocazia lansării uneia dintre cărțile sale, artista a mărturisit: „În Barranquilla (n.r. – acolo unde s-a născut Shakira), tatăl meu nu este tatăl Shakirei, mai degrabă eu sunt fiica lui William, iar el este cel mai bun tată pe care viața a putut să mi-o ofere. Piatra mea de temelie, prietenul meu cel mai bun, nu doar în cariera mea, ci și în viață', a mărturisit aceasta.

 

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete