Despre modă şi business la Atelierele de idei Unica

DB131854

A cincea ediţie a Atelierelor de Idei Unica a fost una încununată de succes! Iubitoarele de frumos şi de modă au venit în număr mare la Institutul Cervantes, pentru a participa la Atelierelor de idei Unica, unde tema a fost ‘Moda ca business.

În cadrul evenimentului, patru femei de succes (Dana Rogoz, Raluca Vasiliu, Ana Maria Morodan, Venera Arapu) au dezvăluit cum au transformat pasiunea pentru modă într-o afacere.

Cea mai apreciată prezenţă a serii a fost Dana Rogoz, care a participat la Atelierele de Idei Unica în calitate de fashion blogger.

Fosta Abramburica a devenit acum un reper de stil şi de bun gust pentru femeile din România graţie blogului ei, dar şi a prezenţei fără cusur la evenimentele mondene.

În primăvara acestui an, Dana s-a implicat într-un nou proiect de fashion, de care este foarte mândră. Este vorba de o colecţie de plicuri Moon by Dana Rogoz, care a devenit repede apreciată de reprezentantele sexului frumos.

O altă prezenţă savurată de public a fost Raluca Vasiliu, care a vorbit cu naturaleţe şi deschidere despre afacerea pe care o conduce.

Raluca a povestit că ideea, de a oferi femeilor din România pantofii pe care îi visează pentru ziua nunţii, i-a venit tocmai când ea se pregătea de această aventură. Astfel, ca viitoare mireasă, Raluca a descoperit că pentru ca o femeie să fie mulţumită de pantofii ei în ziua nunţii, ea trebuie să îi facă pe comandă.

În prezent, Raluca Vasiliu este designerul apreciat din spatele brandului Nalia Varam.

Al treilea speaker la Atelierele de idei Unica a fost Venera Arapu, care le-a dezvăluit invitatelor că dincolo de pasiunea pentru modă, atunci când vrei să dezvolţi o afacere în acest domeniu, ai nevoie de implicare, strategii şi promovare.

Designerul le-a invitat pe participante la atelierul ei, pentru a vedea cum lucrează.

Nu în ultimul rând, cunoscutul blogger de fashion, Ana Maria Morodan, a vorbit despre stilul personal şi sursele ei de inspiraţie.

Participantele au fost încurajate de Ana să-şi dezvolte propriul stil vestimentar, să-şi descopere atuurile şi să nu facă achiziţii vestimentare la întâmplare.

Foto – Dan BistriteanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri