Serialul „Dosarele X (The X-Files)”, din nou la televizor! Apare un nou sezon în acest an

Cine nu a auzit de celebrul serial SF de televiziune „Dosarele X' (The X Files)? Acesta a făcut furori în anii ’90, iar acum revine pe micile ecrane cu un nou sezon.

Personaje principale din „Dosarele X' sunt agenţii FBI Dana Scully şi Fox Mulder. Celebrul serial va reveni cu un nou sezon, ce va fi difuzat în toamna anului 2017, au anunţat, joi, reprezentanţii postului Fox, citaţi de News.ro.

Noul sezon al serialului 'The X-Files' va fi difuzat în toamna anului 2017 şi va include 10 episoade.

Serialul 'The X Files', ai cărui protagonişti sunt David Duchovny şi Gillian Anderson, a revenit la televizor și la începutul anului 2016 cu un nou sezon, care a fost compus din şase episoade. Seria de episoade care a apărut în anul 2016 a fost urmărită de aproape 16 milioane de telespectatori, a postul de televiziune Fox, o divizie a grupului Twenty-First Century Fox.

Istoria serialului „Dosarele X' „(The X-Files)'

'Dosarele X' este un serial de televiziune american, care a fost creat de Chris Carter. Acesta a fost difuzat pe parcursul a nouă sezoane, în perioada 10 Septembrie 1993 şi 19 Mai 2002 . Cunoscutul serial TV a îmbinat elemente science-fiction, fantasy, horror şi mystery şi a fost una dintre primele producţii de succes ale retelei americane de televiziune FOX. Personajele principale şi motto-ul serialului – „Adevărul este dincolo de noi' – au intrat în istoria culturii populare americane.

În producția TV, agenţii FBI Fox Mulder (David Duchovny) şi Dana Scully (Gillian Anderson) trebuie să investigheze aşa-numitele 'Dosare X'. Acestea sunt de fapt o serie de cazuri nerezolvate care implică prezenţa unor fenomene paranormale. Agentul Mulder este convins că există extratereştri și crede în paranormal, însă agentul Scully este destul de sceptică.

Popularitatea serialului 'Dosarele X' a atins apogeul la finele anilor ’90. Aces fenomen a condus la realizarea unor filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 1998 şi în 2008. „The X-Files' a revenit pe micile ecrane americane în anul 2016, cu cel de-al zecelea sezon, care a avut premiera pe 24 ianuarie.

Pentru a vedea mai multe imagini din serial deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Ea este copilul teribil al internetului! Cine este Iuliana Beregoi?

Seriale cu mistere – premiere și sezoane noi: Sherlock Holmes în dublu exemplar și „Pe urmele misterelor'

Valentin Uritescu, premiat pentru întreaga activitate cinematografică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte