Seriale cu mistere – premiere și sezoane noi: Sherlock Holmes în dublu exemplar și „Pe urmele misterelor”

Seriale cu mistere încep zilele acestea la AXN și DIVA. La AXN, îl vom putea vedea pe Sherlock Holmes în două versiuni. La DIVA, doi arheologi cu maniere diametral opuse caută răspunsuri în trecut.

Seriale cu mistere, sherlock

Seriale cu mistere: Sherlock. Sezonul 4. Luni, 27 martie, de la ora 21.00, pe AXN


Când ne-am despărțit, Dr. Watson și Mary, soția lui, se pregăteau să devină părinți. Pe de altă parte, Sherlock preia un caz ciudat: șase busturi statuare ale prim-ministrului Margaret Thatcher sunt vandalizate. Cine are un asemenea interes și care este obiectivul acestei acțiuni? Trei noi episoade din sezonul 4, cu o durată de 1h 30 minute. Cu: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss, Amanda Abbington, Una Stubbs.

Seriale cu mistere, Sharlock și Dr. Watson

Seriale cu mistere: Sherlock Holmes și Dr. Watson. Sezonul 5: Elementary. Luni, 27 martie, de la ora 23.00, pe AXN

Un criminal în serie care operează cu bombe, începe să fie din nou activ, după șase ani de pauză. Watson caută atunci ajutorul lui Shinwell Johnson, un fost pacient pe care ea l-a salvat când era chirurg. Holmes observă că Watson este nefericită și se întreabă dacă întreaga ei carieră de detectiv o mulțumește. Cu: Jonny Lee Miller, Luct Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill.

Seriale cu mistere, pe urmele misterelor

Seriale cu mistere: Pe urmele misterelor, marți 28 martie, de la ora 21.00, la DIVA

Serialul de aventuri, presărat cu multă acțiune, al cărui titlu original este Hooten & The Lady, o urmărește pe Lady Alexandra (Ophelia Lovibond, Guardians of the Galaxy), care face echipă cu Hooten (Michael Landes, Final Destination 2), un aventurier american șarmant, în căutarea comorilor ascunse prin toate colțurile lumii. Distribuția este completată de celebra actriță britanică Jane Seymour, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte