Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele declarații despre bătaia la „iUmor”: „Nu neg, nu confirm”

Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele declarații despre bătaia la „iUmor'. Se zvonește că ar fi existat violențe fizice între cei doi în cadrul emisiunii de la Antena 1.

De câteva zile, în presă, s-a speculat că Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor ar fi fost protagoniștii unei bătăi la „iUmor', la Antena 1. Nu s-a aflat cum s-ar fi întâmplat, nici de ce, nici dacă e adevărat. Magicianul nu neagă, nu confirmă acest zvon.

„Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu', a declarat Robert Tudor pentru FANATIK.

În schimb, Șerban Copoț neagă că s-ar fi bătut cu Robert Tudor. El spune clar că nu a existat nicio bătaie la „iUmor'. „Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie.

La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva', a spus Șerban Copoț pentru aceeași sursă.

Și a continuat: „Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect și de asta face pe misteriosul. Nu înțeleg de ce creează confuzie, dar nu a existat nicio bătaie. Nu știu de unde a pornit acest subiect. Eu la iUmor am altă treabă. Ne pregătim pentru sezonul 15, este mult de muncă.

serban-copot-bataie-magician-robert-tudor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Este o echipă care lucrează din greu și când auzi de astfel de lucruri, îți dai seama că nu este o veselie. Nici nu o luăm prea în serios. Au mai fost scrise tot felul de bazaconii. Lucrăm la o emisiune la care vin tot felul de oamenii. Unii sunt mai colorați, alții mai puțin colorați, este normal să apară tot felul de subiecte.

Mă doare că s-a propagat un asemenea subiect care este legat de imaginea mea. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Am alte preocupări, sunt în zona de educație, în zona de ecologie, nu în zona de scandaluri. Probabil că de asta a prins atât de bine pentru că eu nu intru în conflicte.', a declarat pentru FANATIK Șerban Copoț.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete