Șerban Copoț, mustrat în trafic din cauza mașinii pe care o conduce: „Sunt ultimul terminat”

Șerban Copoț este foarte discret atunci când vine vorba despre detalii personale, însă recent prezentatorul de la Antena 1 a avut o reacție acidă în urma unei „mustrări' primite în timp ce se afla în trafic.

Șerban Copoț trăiește o viață extrem de liniștită și decentă pentru vremurile de acum. Acesta se bucură de proiectele sale profesionale, dar și de frumoasa sa familie. Depune eforturi ca oricare părinte să asigure un trai frumos celor pe care îi iubește și nu cheltuie din bugetul casei pe lucruri neînsemnate. Ei bine, recent, prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit pe contul său personal de Instagram că a fost criticat în trafic că nu conduce o mașină luxoasă.

Fostul membru al trupei Animal X a precizat în postarea sa că are o mașină veche de 16 ani și sarcastic s-a descris ca fiind un „sărac' care nu se ridică la valoarea celor cu mașini scumpe.

„Asta e maşina mea de umblat prin oraş. Este un Citroen C1 din 2006. Acum câteva zile, cineva in trafic a râs de mine că sunt un “sărak” că nu mă dau cu ceva bengos, care să mă “scoată la valoare”.🤣 Băbăieți, sunt sărac, urât, am şi chelit… sunt ultimul terminat. Voi sunteți cei mai tari, cu valoare, frumoşi, pensaţi, epilați şi cu succes la femei. Liniştiți-vă! Eu nu mă pot ridica la valoarea voastra deci va rog să mă ignorați că nu sunt pe jmecherie ca voi. Ați câştigat! E bine? Nu avem absolut nimic în comun şi este foarte bine aşa. Este loc şi pentru săraci ca mine sub soare 🤣 #noisăracii', a scris Șerban Copoț în dreptul unei fotografii cu mașina lui „veche'.

Șerban Copoț pare a fi unul dintre acei oameni pentru care lucrurile materiale nu contează atât de mult. Prezentatorul TV este extrem de implicat în viața de familie și se bucură nespus de timpul petrecut alături de Roxana și cei trei copilași. El și soția lui formează de 15 ani unul dintre cele mai discrete cupluri din România, iar faptul că partenera sa a decis să stea departe de lumina reflectoarelor le-a adus multă liniște și armonie în viață.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete