Semnul prevestitor al morții Reginei Elisabeta a II-a. Gestul pe care l-a făcut la întâlnirea cu Liz Truss

Un medic a declarat că înfățișarea fragilă a reginei Elisabeta a II-a la ultima sa întâlnire oficială a fost un semn că aceasta urma să moară în câteva zile.

Dr. Deb Cohen-Jones, care locuiește în Perth, Australia de Vest, a declarat că fotografiile cu mâinile reginei Elisabeta a II-a în timp ce poza alături de noul prim-ministru al Regatului Unit, Liz Truss, la Castelul Balmoral din Scoția, marți, a fost un semn al unei stări de sănătate în declin.

„Se pare că este posibil să existe dovezi de boală vasculară periferică. Este o tulburare a circulației sângelui care face ca vasele de sânge din afara inimii și a creierului să se îngusteze, să se blocheze sau să aibă spasme.

Uneori poate duce la insuficiență cardiacă. Dacă circulația periferică este atât de slabă, organele nu primesc o bună alimentare cu sânge. Poate fi un semn de insuficiență multiorganică', a declarat ea pentru FEMAIL, scrie Daily Mail.

Printre simptomele bine cunoscute se numără durerea intermitentă, care se poate prezenta sub formă de crampe sau oboseală musculară, “răceală” a părții afectate a corpului, amorțeală și furnicături.

Mâinile regretatei regine erau „învinețite”. Acest lucru apare, de obicei, atunci când inima nu mai este capabilă să pompeze sângele în mod eficient. Tensiunea arterială scade încet și fluxul sanguin în tot corpul încetinește, ceea ce face ca extremitățile să înceapă să fie reci la atingere, a relatat Crossroads Hospice.

Queen Elizabeth II deathSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Din păcate, Dr. Deb a confirmat că Regina Elisabeta a II-a „ar fi avut dureri mari' dacă ar fi suferit de această boală cronică, deoarece „pare destul de severă'.

Nu există nicio modalitate de a ști cu certitudine de cât timp avea mâinile învinețite, deoarece monarhul nu mai fusese văzut în public de ceva timp și purta adesea mănuși, însă de data aceasta a renunțat la ele, parcă a vrut să arate lumii întregi că orele îi sunt numărate.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri