Semnificația ascunsă a tatuajului pe care Irina Shayk și l-a făcut pe gleznă

Irina Shayk tatuaj

Pe glezna stângă, Irina Shayk și-a făcut, în urmă cu ceva vreme, un tatuaj discret și elegant. Ca orice alt tatuaj, și acesta are o semnificație aparte. 

Ce semnificație are tatuajul pe care Irina Shayk îl are pe gleznă

Mai exact, este vorba despre un nume propriu, scris cu caractere rusești: “Galina”. Galina este numele bunicii Irinei din partea tatălui. Motivul pentru care fotomodelul din Rusia a decis să-i aducă un tribut bunicii sale în acest fel este impresionant. Se pare că modelul a avut o legătură foarte strânsă cu bunica sa care s-a stins din viață în 2013, la 90 de ani.

Galina Shaykhlislamova a fost spioană în cel de-al Doilea Război Mondial, când avea doar 20 de ani: “A fost o femeie uimitoare. Când a început al Doilea Război Mondial, avea 20 de ani. A fost o adevărată eroină a Rusiei, decorată cu numeroase medalii pentru serviciile aduse patriei. Da, bunica mea i-a spionat pe naziști pentru Stalin! Este modelul meu în viață', declara Irina Shayk într-un interviu mai vechi.

Bunica Galina este cea care a crescut-o pe Irina, a educat-o și a învățat-o să fie puternică: “Bunica a fost una dintre cele mai puternice femei din viața mea“, a declarat fotomodelul pentru harpersbazaar.com.

Femeile din familie, modele de viață pentru Irina Shayk

Prin acest tatuaj, Irina a intenționat “s-o aibă” mereu cu ea pe bunica Galina. “Femeile din familia mea m-au inspirat mult, am avut atâ de multe de învățat de la femeile puternice din viața mea”, a mai spus Irina Shayk pentru sursa citată.

Irina a crescut într-o familie formată din cele două bunici, mama și sora ei. “Nu au existat bărbați prin preajmă […] Am învățat că femeile se pot descurca cu toate. Pot crește copii, pot avea un serviciu, iar atunci când se întorc acasă de la serviciu, pot găti și face curățenie“, subliniază fotomodelul rus multiplele calități ale unei femei.

De unde s-a inspirat Irina Shayk pentru numele fiicei sale

Dar bunica Galina a rămas alături de Irina nu doar prin intermediul tatuajului de pe gleznă, ci și prin fiica Irinei și a lui Bradley Cooper. Micuța, născută în 2017, se numește Lea de Seine.

La scurt timp după ce și-a adus pe lume fiica, fotomodelul a explicat că numele micuței – Lea – vine de la numele bunicii Galina. Cea de-a doua parte a numelui, de Seine, este denumirea râului Sena care străbate Parisul. Având în vedere că Irina are prezentări pentru casele renumite de modă din toată lumea, se pare că supermodelul și-a luat inspirația dintr-unul dintre cele mai vibrante orașe ale lumii.

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete