Semnele Mobile (Mutabile) din zodiacul european

semne mobileSemnele Mobile sunt Gemeni (Aer), Fecioara (Pamant), Sagetator (Foc) si Pesti (Apa) iar acestea se aseamana printr-un caracter schimbator si adaptabil, printr-o conceptie flexibila legata de natura lucrurilor cu care intra in contact, prin diverse variabile pe care le aplica in calculele lor si prin versatilitatea cu care sunt inzestrati si care ii slujeste in relatia cu lumea inconjuratoare.

Capacitatea zodiilor Mobile de a trece dintr-o forma in alta ii ajuta foarte mult atunci cand doresc sa vada o anumita problema din mai multe unghiuri. Fiind adaptabili, ei schimba o serie de masti de-a lungul vietii, in functie de situatia in care se gasesc. Acest fapt nu trebuie inteles ca pe o mistificare a propriului eu, pentru ca nativii acestor zodii nu se ascund de ceilalti, ci doar incearca sa gaseasca o cale de comunicare cu fiecare individ in parte, oricat de diferit ar fi acesta.

Cei nascuti in zodiile Mobile nu au o planificare exacta a lucrurilor pe care urmeaza sa le intreprinda insa pot fi tot timpul pregatiti de schimbare. Daca problemele aparute ii asalteaza brusc, acestia se adapteaza rapid gasind solutii corecte pentru acestea. Haosul nu ii sperie chiar deloc pe cei din zodiile Mutabile, ei fiind ajutati de o anumita intuitie in incercarea de ordonare a acestuia.

Semnele Mutabile sunt in perpetuua schimbare. Fecioara (semn de Pamant) evolueaza printr-o anume purificare a propriului eu, atat fizic, cat si afectiv. Sagetatorul (semn de Foc) invata permanent lucruri noi, fiind intr-o continuua cautare de informatii, si se foloseste de intuitia sa nemaipomenita pentru a sorta aceste informatii. Gemenii (semn de Aer) se invart in lumea ideilor, aleg ce le convine si pun deoparte pentru o utilizare ulterioara. Pestii (semn de Apa) se descurca cel mai bine intr-o situatie de criza, fiind capabili sa-si adune toate fortele pentru a gasi o rezolvare fericita a acesteia.

Cateodata, nativii din zodiile Mobile pot ascunde personalitati multiple, fiind soriti sa-si piarda pentru anumite perioade individualitatea, insa reusesc aproape de fiecare data sa-si revina datorita naturii lor schimbatoare.

Citeste mai multe detalii despre cele trei calitati din astrologia vestica aici: semnele Fixe si semnele Cardinale.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania