Semne care te dau de gol că ești îndrăgostită

shutterstock_1039496776

Vorbim adesea despre ÎNDRĂGOSTIRE, fără a putea să dăm exact o definiție a acestui termen. Știm că e plăcut să ne aflăm în preajma cuiva și chiar ajungem să ne pierdem controlul în prezenţa acelei persoane. Cupidon nu ratează niciodată, așa că nu e om care să nu se fi îndrăgostit măcar o dată. Săgeţile lui ajung până în inimă, iar ea reacționează iresponsabil cerând mai mult și mai mult. Deși sunt multe, iată câteva semne care te dau de gol că ești îndrăgostită:

            Cum îţi dai seama că te-ai îndrăgostit?

Poate că nu e întotdeauna ușor să privești în interiorul tău, să îți analizezi gândurile, emoţiile, sentimentele, dar este cu siguranţă util. Poţi înţelege mai ușor ce ţi se întâmplă dacă vei avea deschiderea de a accepta ceea ce simţi. Iar dacă ai îndoieli, câteva semne te pot convinge că te-ai îndrăgostit:

– Îl vrei doar pe el lângă tine, mereu, în orice loc. Aproape că nici nu mai contează ce alți oameni ai în jur, cât de iubită sau de apreciată ești de ei. Tot ce vrei să vezi, să auzi, să simţi, este el. Vrei să îţi fie aproape, să îţi împărtășească sentimentele.

– Somatizezi. Ai observat unele reacţii fizice cum ar fi bătăi accentuate ale inimii, dureri diverse, lipsa poftei de mâncare, greaţă, oboseală. Stai liniștită, nu ești bolnavă. Așa se întâmplă când te îndrăgostești. E doar boala dragostei'. Trece cu îmbrățișări, sărutări și timp petrecut împreună.

– Ȋl visezi. Se întâmplă să îl visezi în moduri la care nu te-ai fi gândit înainte, iar cel mai ciudat lucru este că nu dormi. Visezi cu ochii deschiși, îţi creezi în minte scenarii imaginare cu voi doi, singuri. Parcă îl vezi cum se uită la tine, îi simţi respiraţia și atingerile. Visele astea sunt atât de reale!

– Ȋl urmărești pe facebook, Whatsapp și Instagram. Vrei să vezi când intră, când iese, cu cine vorbește, dacă are timp pentru tine. Iar dacă îndrăznește să folosească rețelele sociale și să nu îți dea un mesaj în acest timp deja simți în ochi lacrimile de ciudă.

– Ți-e dor de el chiar și atunci când abia v-aţi despărţit. Îl vrei cu tine, mereu. Ai vrea să stai lipită de el ca marca de scrisoare și orice absenţă a lui o percepi ca pe o despărţire. Bucură-te de această etapă pentru că e frumoasă și dacă nu o întrețineți amândoi, durează puțin…

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cele mai ciudate lucruri pe care femeile le spun bărbăților

Copilul tău vrea să fie tot timpul în centrul atenţiei? Uite de ce se întâmplă acest lucru

De la ce vârstă putem apela la injecțiile cu botox

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex