Semne care îți arată că NU TE IUBEȘTE, iar tu te minți singură

Asta este meteahna femeilor, să despice firul în patru, să se întrebe dacă sunt iubite și să se mintă singure. Iată cele zece semne care îți arată că nu te iubește, deși tu nu vrei să le vezi… oricât de evidente ar fi.

  1. Un bărbat care nu te iubește are mereu toane și face “mutre” din orice. Este mereu nemulțumit și caută pricini și motive pentru a-ți scoate în evidență greșelile și defectele.
  2. Un bărbat care nu te iubește uită să te sune și așteaptă mereu să-l suni tu. Dacă îl întrebi de ce nu te sună, dă vina pe lipsa de timp, pe comoditate, pe lucruri urgente.
  3. Un bărbat care nu te iubește este distant și neplăcut în conversații. Nu caută subiecte de discuții și răspunde mai mult monosilabic.
  4. Un bărbat care nu te iubește așteaptă mereu să faci tu primul pas, să plătești tu, să iei tu inițiativa și să decizi tu.
  5. Un bărbat care nu te iubește nu e darnic și generos și se gândește mereu la el. Nu ești prioritatea lui în nimic și nici prin care nu-i trece să te surprindă cu ceva plăcut.
  6. Un bărbat care nu te iubește joacă un rol meschin în viața ta și îți deranjează toate sertarele sufletului. Te dezechilibrează și-ți slăbește încrederea în tine.
  7. Un bărbat care nu te iubește te critică și nu-ți face complimente decât dacă i le cerșești în mod expres. În schimb se așteaptă să-i spui lucruri frumoase și să-l remarci mereu.
  8. Un bărbat care nu te iubește este complet nepăsător la nevoile tale și nu e interesat de ce-ți dorești cu adevărat.
  9. Un bărbat care nu te iubește nu e niciodată în preajmă când ai nevoie de el, ci doar când are el nevoie de tine.
  10. Un bărbat care nu te iubește va căuta mereu să te înlocuiască cu cea mai mică ocazie. Ba chiar caută să te înlocuiască…

foto: 123rf

Citeste și:

Un pușcăriaș condamnat pe viață din Iași deschide procese cu nemiluita ca să întâlnească fete în sala de judecată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex