Semne care îți arată că ai fost blestemat

Nu te simți bine, nimic nu-ți merge, nu ai chef de nimic, te cerți din te miri ce cu prietenii și familia? Probabil că cineva se gândește obsesiv la tine transmițându-ți energie negativă. Iată șapte semne care îți arată că ai fost blestemat:

Blestemul sau anatema este invocarea, dorința unei nenorociri sau a unui ghinion cumplit prin care se speră să i se întâmple unei alte ființe. Se spune că dacă o imensă energie negativă este trimisă către un alt om sub forma unui blestem poate avea repercusiuni asupra omului respectiv cu efecte pe termen îndelungat.

Încercarea deliberată de a arunca un blestem face parte dintr-un ritual special foarte puțin cunoscut. Blestemul acționează de îndată ce ai ai rostit cuvintele cu puternică încărcătură emoțională. În cuvintele rostite adaugi patima, durerea, suferința, pustietatea pe care ți-a provocat-o cineva voit și rău-intenționat. Impactul emoțional în orice blestem este foarte puternic. Cel care blestemă nu e scutit de consecințe și responsabilitate dar acestea vor veni în timp, când se așteaptă cel mai puțin. Să blestemi pe cineva este la fel de dăunător în ochii lui Dumnezeu ca și cum ai comite o crimă.

Semne care îți arată că ai fost blestemat

Poți să recunoști semnele unui blestem asupra ta dacă ai următoarele simptome:

  • Lipsa dorinței de a continua, de a trăi, lipsa chefului în orice activitate
  • Teamă nejustificată de orice lucru nou
  • Vinovăția că nu ești omul potrivit, că ești un impostor și că în curând vei fi demascat
  • Stări de rău, îmbolnăviri bruște
  • Probleme în viața personală, certuri din senin cu oricine apropiat
  • Vicii și dependențe ivite brusc
  • Probleme cu banii

Nu toate aceste semne vin deodată, depind de energia negativă aruncată asupra celui vizat. Dar dacă cel blestemat invocă în discuțiile lui alte energii negative, se plânge continuu și-și arată neputința cu orice ocazie i se ivește, nu va scăpa niciodată de blestem.

Te eliberezi de energia negativă cu ajutorul luminii, dragostei de sine și respectului pe care o arăți propriei persoane. Atitudinea pozitivă rupe orice blestem și te protejează de energiile negative aruncate de dușmani.

Foto: 123rf

Citeste și:

De ce n-au prevăzut astrologii pandemia de coronavirus?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate