Semne că cineva se gândește la tine. Te pomenește cineva când sughiți?

Semne că cineva se gândește la tine. Te pomenește cineva când sughiți?

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse', bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cum ne putem da seama că cineva se gândește la noi în funcție de reacțiile organismului.

Aceste semne telepatice aparțin unui limbaj al Universului și ne pot arăta în mod indirect că cineva ne transmite un gând sau o stare.

De multe ori avem dintr-o dată niște emoții puternice, ba chiar palpitații. Acestea sunt semne că cineva se gândește cu drag la tine. Dacă starea este una de tristețe, atunci cineva drag ar putea avea nevoie de ajutorul tău. Emoțiile se transmit de la o persoană la alta pentru că puterea gândului este mult mai rapidă decât viteza luminii.

Pielea de găină sau fiorul subit pot transmite atât emoții pozitive, cât și negative. De obicei, devenim nostalgici când ascultăm o piesă plină de însemnătate, iar organismul recunoaște acea emoție.

Tot prin gânduri putem transmite și dorința de a atinge pe cineva, mai ales dacă este cineva pe care îl iubim, chiar și în secret. De obicei, femeile au această trăire.

Din bătrâni s-a tot auzit că atunci când sughiți, cineva te pomenește, iar conotația este una negativă, pentru că te poate vorbi de rău. De asemenea, alte reacții ale organismului au fost asociate cu gândurile negative, cum ar fi senzația că îți arde fața sau vârful urechii.

Un alt semn trimis de Univers este visul. Dacă visezi pe cineva în mod constant, cel mai probabil gândurile acelei persoane sunt îndreptate către tine. Visul sugerează aspecte din viața de zi cu zi față de care ar trebui să devenim conștienți.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete