Selly e deja milionar. Câți bani a câștigat până acum cu filmul „Romina VTM”, în care a investit 300.000 de euro: „Am avut emoții”

Selly, care e cel mai urmărit vlogger din România, se remarcă acum ca producător de film al producției „Romina VTM', care a strâns la cinema doar în luna ianuarie a acestui an peste 350.000 de spectatori. Într-un interviu pentru playtech.ro, el dezvăluie câți bani a investit în acest proiect, dar și cât a câștigat.

„Pe luna ianuarie am înregistrat 345.000 de spectatori plătitori, ceea ce este o cifră foarte bună. Iar asta mă bucură și fiindcă în acest fel am contribuit și eu, și colegii mei, la revenirea acestui obicei de consum, acela de a ne întoarce în sălile de cinema. Însă filmul poate duce mai departe aceste cifre, fiindcă ele rămân în cinematografe și în următoarele săptămâni', a spus Selly, care a lucrat la acest film și cu alți producători. El a investit 300.000 de euro în acest proiect, restul încă 300.000 de euro.

„Investiția în acest film s-a ridicat la circa 600.000 de euro. Banii au venit din partea mea și a partenerului meu, Vidra Production. În ceea ce mă privește, investiția mea s-a ridicat între 250.00 și 300.000 de euro.

Mărturisesc că am avut ceva emoții, fiindcă noi nu avem în spate o multinațională de resort care să ne susțină financiar, așa că venim cu banii de acasă. Ca atare, cum în orice proiect există o doză de risc, chiar dacă știam bine ce avem de făcut, am avut ceva emoții!', a mai zis Selly pentru playtech.ro.

Tânărul deja și-a recuperat banii investiți și a și anunțat că a obținut profit. „Filmul a înregistrat până în prezent încasări de circa nouă milioane de lei, adică vreo două milioane de dolari. Cifrele astea ne asigură și recuperarea investiției, dar și un anume profit. Însă lumea trebuie să știe că nu toată această sumă ne revine nouă, producătorilor.

În fapt, cea mai mare parte merge spre cinematografe, fiindcă ele sunt principalul segment al infrastructurii în domeniu, cu taxele și impozitele pe care le au de plătit, inclusiv cele la energie electrică, majorate în ultima perioadă de timp, așa cum știe mai totată lumea!', a mai declarat acesta despre „Romina VTM', filmul care e încă la cinema.

Succes pentru filmul „Romina VTM' în prima lună de lansare

„Vreau să vă explic, pentru că este adevărat. Romina este locul 9 la încasări, de fapt, acum cred că a intrat pe 11, la filme lansate în anul 2023. Atenție! În anul 2023. Care e marea șmecherie? Până acum, în anul acesta, nu s-au lansat cine știe ce filme din alea de super mare buget, care să aducă oamenii în cinema. În continuare filmele care atrag cei mai mulți oameni la cinema sunt cele lansate anul trecut, cum ar fi Avatar 2. De asta noi avem această șansă de a fi atât de sus.

Noi am lansat pe 2 ianuarie, probabil dacă te uitai pe 3 ianuarie, Romina VTM ar fi fost pe primul loc la nivel mondial ca încasări, pentru că noi am lansat primii. Informația este cât se poate de reală. Nu e un fake news. E vorba strict de filmele care s-au lansat anul acesta', a declarat Selly recent, pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete