Sejur în Delta Dunării la tarife de – Plătește 1, Merg 2!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța de vară, poți rezerva acum un sejur în Delta Dunării prin oferta Plătește 1, Merg 2, ce beneficiază de tarife reduse cu 50%, valabil pentru plecările din 06.06, 13.06 și 20.06!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți, de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, includ 3 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar și transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife imbatabile începând de la 599 lei/persoană/seniori (redus de la 1198 lei/persoană), și de la 609 lei/persoană/toți (redus de la 1218 lei/persoană), valabil pentru plecarea din 06.06!

Locația ideală pentru relaxare în familie

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este un hotel tradițional, aflat la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, și la numai 15 minute distanță de Murighiol. Complexul îți oferă garanția unei vacanțe relaxante în inima naturii, fie că alegi să citești în hamac, în grădina luxuriantă, că stai la piscină, pescuiești de pe ponton sau pornești în excursii cu barca – aici ai parte de experiențe memorabile în familie.

Paradis pentru iubitorii de natură

Mii de vizitatori străini ajung în fiecare sezon în Delta Dunării, în descoperirea ținutului ce a rămas autentic în ciuda dezvoltării turismului. În acest muzeu al biodiversității poți experimenta pescuitul din barcă la răsărit, când aburul molcom al dimineții se ridică încet, transformând lacurile în sclipiri de argint. La fel de bine, poți să te bucuri de sesiuni de birdwatching – delta fiind casa pentru 320 de specii de păsări dintre cele mai diverse.

Pentru experiențe de neuitat în familie, nu rata excursia de tip safari pe dunele de nisip de la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, sau momentele relaxante pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe.

Un alt motiv pentru care merită să descoperi Delta Dunării, mai ales în această perioadă, este faptul că acum poți admira câmpurile de bujori sălbatici din Dobrogea. Surprinde acest tablou pitoresc într-o excursie opțională spre Mănăstirile Celic Dere, Saon și Cocoș și la Martirionul de la Niculițel.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ofertă Specială Plătește 1, Merg 2 – Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori – tarife de la 599 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 619 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

*Delta pentru toti – tarife de la 609 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 669 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1198 lei/persoană, valabila pentru plecările din 06.06; 13.06 și 20.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta