Secretul siluetei lui Lady Gaga. Artista ține dieta cu whisky: „Urmez dieta bețivului”

Lady Gaga a decis să urmeze o dietă neobișnuită, cunoscută sub numele de „dieta bețivului”. Această dietă a fost prezentată în cartea scrisă de fostul ei iubit, Luc Carl, în care acesta împărtășește experiența sa și cum a pierdut în greutate 18 kilograme.

Conform autorului, dieta bețivului implică o combinație între pierderea în greutate și bucuria de a savura băuturi alcoolice. Luc Carl a realizat că trebuia să facă unele schimbări în viața sa pentru a reveni în formă, dar în același timp să se bucure de o băutură alcoolică.

Deși această dietă poate părea ciudată, Lady Gaga a fost intrigată de concept și a decis să încerce această abordare neconvențională. Artista este cunoscută pentru personalitatea sa excentrică și pentru dorința de a experimenta lucruri noi, așa că această dietă se i potrivește perfect.

„Urmez dieta bețivului. Îmi trăiesc viața cum vreau eu, în mod creativ. Îmi place să beau whisky când lucrez”, a declarat artista într-un interviu pentru Sirius XM’s „Morning Mash Up.”

Și a continuat: „Treaba este că trebuie să mă antrenez în fiecare zi și dacă sunt beată, mă antrenez beată. E vorba atât de antrenament, cât și să te menții inspirat. Trebuie să spun că fac foarte multă yoga'.

Lady gaga oscar 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Lady Gaga, declarație șocantă: „Fumam într-o zi 40 de țigări!'

Lady Gaga a oferit un exemplu tuturor celor care o urmăresc, iar acest lucru a venit în urma unei declarații pe care a făcut-o.

„Nu mai fumez, dar fumam într-o zi 40 de țigări. Am renunțat complet, am renunțat brusc. Dar a fost atât de greu. Dacă nu fumezi, nu te apuca! Deoarece să renunți este mai rău. Este atât de brutal. Și nu voi mai fuma pentru că am crezut că l-am văzut pe Iisus o săptămână întreagă. A fost groaznic’, a povestit vedeta.

Lady Gaga este o vedetă destul de greu de „rumegat' de mulți dintre noi. Nonconformistă, uneori scandaloasă, artista nu se ascunde în spatele cuvintelor atunci când are declarații de făcut.

Acest principiu se aplică și în situația expusă de noi astăzi: „Nu mai fumez, dar fumam într-o zi 40 de țigări’, a ținut să transmită artista.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete