Sebastian Chitoșcă a mâncat din tomberoane: „Era foarte mare foamea”

Sebastian Chitoșcă a reușit să ajungă până la probele individuale în competiția Survivor România. El a făcut o serie de dezvăluiri într-un vlog despre ce a însemnat experiența din Republica Dominicană.

Întors în țară acum ceva vreme, faimosul Sebastian Chitoșcă a postat pe contul său un vlog în care povestește ceea ce a trăit la competiția care ia testat limitele. El a vorbit despre primele clipe de când a pășit pe insulă, dar și despre momentele în care efectiv simțea că leșină de foame și a fost nevoit să fure mâncare.

„Da, am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane, dar sincer nu mi se părea că furam. Era foarte mare foamea și dacă ar vedea orice colț de pâine pe jos, undeva în cort, o luată fără să te vadă nimeni și o băgă în gură. Nu mai contează de cât timp era acolo. Practic, am extras mâncare din locuri din care nu aveam voie, dar nu vă gândiți că mâncare multă, ce mai prindeam și eu pe acolo”, a mărturisit Sebastian, pe Youtube.

Cât despre relația cu Zanni, marele câștigător al Survivor România 2021, Sebastian are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Așa cum a mai declarat și în timpul competiției, acesta este urmărit de mai mult vreme pe Zannidache și îl apreciază pentru caracterul său sincer și direct.

„Când am ajuns la Survivor, logică mea a fost să îi cunosc pe toți. În mare parte, toți concurenții aveau ceva cu Jador. Bine, nu aveau toți tupeu să îi zică în față, decât Zanni și Cosmin. Despre Zanni am avut o părere foarte bună dinainte. Mi-a plăcut foarte mult de el. Am avut o părere foarte bună. Este o persoană foarte deșteaptă, foarte deschisă și sinceră. Sa pliat perfect pe stilul meu. Am avut o părere bună de la început', a mai declarat fostu concurent Survivor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete