Scriitorul Mircea Cărtărescu i-a făcut soției sale, Ioana Nicolaie, o declarație de iubire impresionantă

Căsătorit cu scriitoarea Ioana Nicolaie, Mircea Cărtărescu a ținut să-i facă pe contul său de socializare o declarație de iubire emoționantă. De altfel, nu este prima oară când acesta vorbește public atât de frumos despre soția lui.

Mircea Cărtărescu este cel mai cunoscut și citit scriitor român contemporan. Autor al unor opere precum „Solenoid', „Orbitor', „Nostalgia' sau „De ce iubim femeile?', el  se numără printre favoriții câștigării premiului Nobel pentru literatură.

Iar cea mai recentă declarație de iubire pe care a prezentat-o în spațiul public, la adresa soției lui, arată că nu este doar cel mai apreciat scriitor român, ci și unul dintre cei mai nocoroși soți.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

O prezență constantă pe rețelele de socializare, scriitorul român vorbește adesea despre partenera lui de viață, scriitoarea Ioana Nicolaie. De data aceasta însă, declarația lui a fost, pur și simplu, cuceritoare.

„Am înțeles repede cât de mult o subestimasem'

„Când am văzut-o prima dată pe Ioana, mi s-a părut doar cea mai frumoasă femeie din lume. Am înțeles însă repede cât de mult o subestimasem', a scris acesta, alături de o poză cu soția lui.

„Minunat, când citești «cea mai frumoasă femeie» te gândești în general doar la exterior, cât de norocos sunteți că femeia dumneavoastră e frumoasă în întregime! E într-adevăr, foarte frumoasă, ce privire și ce zâmbet!' a fost unul dintre numeroasele comentarii.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul Cenaclului Litere pe care Mircea Cărtărescu îl conducea la acea vreme. S-au căsătorit civil, sunt părinții lui Gabriel, student din această toamnă la Facultatea de Limbi Străine, iar anul trecut au decis să se cunune religios. „Azi am vrut să pun o poză cu noi trei, nu avem prea multe, asta e una dintre cele recente. Eram la Sângeorz, în vară, eu și Mircea ne căsătoream religios dupa douăzeci și doi de ani de viață împreună', a scris Ioana Nicolaie. Locul a fost cu adevărat special, pe meleagurile natale ale soției sale.

Citește și: Fascinanta lume a Ioanei Nicolaie

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete