Scoala de zbor Carpatair este autorizata pentru pregatirea insotitorilor de bord

Carpatair, avion
Durata cursurilor, inclusiv obtinerea licentei de Insotitor de Bord, va fi de maximum 4 luni de la inceperea pregatirii.

Pentru a fi admisi in cadrul Carpatair Flight Training, candidatii trebuie:

  • sa aiba peste 18 ani;
  • sa detina o diploma de bacalaureat;
  • sa prezinte un certificat medical Clasa a II-a;
  • sa promoveze un test de limba engleza.

„Prima grupa de studenti ai Scolii de Insotitori de Bord a inceput cursurile inca de la inceputul lunii iulie, urmand ca in luna septembrie sa se constituie o alta grupa. In functie de performantele obtinute de studenti in perioada cursurilor, exista sanse mari ca acestia sa fie recrutati in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiei Carpatair” a declarat Paula Ardelean, Vicepresedinte Marketing si Vanzari Carpatair.

Scoala de zbor Carpatair Flight Training a fost infiinta in decembrie 2008 de catre compania aeriana Carpatair, avand ca obiect de activitate pregatirea pilotilor si a insotitorilor de bord. Instructorii si personalul administrativ sunt foarte bine pregatiti, provin dintr-un mediu cultural performant si au o experienta considerabila in domeniul aviatiei.

Pregatirea teoretica se face dupa cele mai moderne metode, programe, know-how si manuale, combinand invatamantul clasic cu aplicatii multimedia online, cu o logistica si un mediu propice, conceput pe masura asteptarilor aspirantilor la profesia de pilot.

Doua avioane de tip Cessna 152, monomotor, dubla comanda asigura pregatirea initiala de zbor a studentilor, iar un simulator de zbor fix de ultima generatie de clasa FNPT II MCC, produs de catre compania Mechtronix din Canada asigura cea mai importanta parte a pregatirii practice de zbor instrumental, navigatie, coordonare si managementul resurselor echipajului.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta Carpatair Call Center:

  • Tel: +(40) 256 300 900; +(40) 372 300 900
  • Tel verde: 08 008 300 900 (valabil in Romania)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri