Schimbări la Kanal D! Anunțul făcut despre emisiunea prezentată de Bursucu

Schimbări în grila Kanal D de weekend. Porţie dublă de comedie, cu două episoade din serialul „Strada Speranţei', în fiecare sâmbăta, de la ora 20:00; Episoade noi „Roata Norocului', în fiecare duminică, de la ora 20:00.

Începând de sâmbătă, 28 mai, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă de bună dispozitie pentru că vor putea viziona doua episoade din serialul de comedie urbană Strada Sperantei', de la ora 20:00!

Aventurile personajelor preferate, tipologii diverse, ale caror existenţe se împletesc într-un tăvălug de întâmplări pline de umor, le vor face serile de sâmbătă mai relaxante milioanelor de telespectatori Kanal D.

Serile de weekend vor fi completate, începând chiar de saptămâna aceasta, cu unul dintre cele mai îndrăgite show-uri concurs din istoria televiziunii, Roata Norocului'.

Strada-Sperantei_making-of_1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Din 29 mai, episoade noi ale emisiunii prezentate de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi îsi vor surprinde telespectatorii cu concurenţi gata să câştige premii uriaşe, iar vedetele invitate continuă să îmbine buna dispozitie cu dorinţa de a veni in sprijinul unor persoane aflate în dificultate. Muzica bună, glumele pe banda rulantă, emoţiile inerente şi premiile uriaşe vor reveni în atenţia milioanelor de fani ai show-ului.

Aşadar, în serile de weekend, Kanal D le propune celor din faţa micilor ecrane  entertainment de calitate, cu două episoade din serialul  Strada Sperantei', în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, şi cu noi episoade Roata Norocului',  în fiecare duminică,  de la ora 20:00! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete