Schimbare la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai a anunțat în mediul online că emisiunea pe care o prezintă la Kanal D își schimbă ziua și ora de difuzare. Nu va mai apărea pe post marți, ci duminică. Show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai' a ajuns la cel de-al doilea sezon.

„Am o veste! Sper să vă placă! Grila de toamnă a Kanal D vine cu o modificare importantă! Începând de duminica viitoare, ne vom vedea la Kanal D, în fiecare duminică, la #40deintrebari, începând cu ora 22! Deci, duminică, 12 septembrie, ora 22', este mesajul postat de Denise Rifai pe pagina personală de Facebook.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiunea de interviuri cu abordare editorială îndrăzneață, devenită reper pe piața media din România, a debutat pe post din 24 august.

Primul sezon al emisiunii s-a bucurat de un succes uriaș încă de la primele difuzări, generând un interes uriaș din partea publicului larg. Dezvăluirile făcute de invitați în fiecare ediție au devenit subiecte fierbinți în mass-media.

Denise Rifai a avut invitați din toate domeniile. Politicieni, actori, cântăreți sau sportivi.

„Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat. Am fost și invitați care au fost mai reci, distanți. Dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc. Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă, pentru că interacționez cu energia invitatului meu', a spus Denise Rifai, pentru okmagazine.ro.

Schimbări în grila de toamnă Kanal D

Câteva modificări importante vor avea loc în perioada imediat următoare în grilă Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul turcesc Nehir' va fi difuzat două zile pe săptămâna, în fiecare luni și marți, de la 22:30, imediat după producția Doctorul minune'.

Luni, 6 septembrie, începe un nou sezon al emisiunii Puterea Dragostei'. Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului, este gata să poarte noi perechi de concurenți în a-și găși sufletul pereche, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ce va fi difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă, de la 16:00 și 19:00. Finala celui de-al treilea sezon, care își va desemna câștigătorii, în direct, va fi difuzată duminică, 5 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

Reamintim că miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30, telespectatorii vor putea urmări premieră celui de-al șaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities', prezentat de Ilinca Vandici, la Kanal D. Emisiunea cu și despre stil va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30, și sâmbătă, de la ora 22:00.

Sâmbătă, 11 septembrie, la ora 20:00, emisiunea O nouă șansă' va debuta la Kanal D. Andreea Mantea le va aduce telespectatorilor Kanal D emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete