Schimbare inedită la „Bravo, ai stil Celebrities”. Ce a pățit Ilinca Vandici și cine o va înlocui?

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities' vor avea începând din 14 octombrie o mare surpriză. Timp de câteva ediții, Ilinca Vandici nu va mai fi în platou și în locul ei va veni Victor Slav.

Ilinca Vandici are câteva probleme de sănătate, motiv pentru care va renunța să fie prezentă la filmările extrem de solicitante, însă va urmări cu interes aparițiile concurentelor. Cel care a preluat cârma pentru câteva ediții este nimeni altul decât Victor Slav. Acesta nu este străin de tipicul emisiunii, deoarece el a fost parte din „Brigada sexy' alături de Alex Velea și Bogdan Vlădău în urmă cu ceva timp.

Victor Slav a recunoscut că are emoții chiar dacă știe despre ce este vorba în emisiune și își dorește să fie la fel de bun ca Ilinca Vandici.

„Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru elegantă, profesionalism, pentru modul relaxat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe', a declarat Victor Slav.

Ilinca vandiciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Victor Slav a devenit cunoscut ca „Băiatul de la Meteo', iar de-a lungul anilor a reușit să păstreze o decență în aparițiile sale în spațiul public. Mai mult decât atât, el a fost în atenția românilor prin prisma relației sale cu Bianca Drăgușanu.

Dincolo de aceste aspecte, Victor Slav se declară împlinit datorită fiicei sale Sofia. În urmă cu ceva timp, acesta a vorbit într-un interviu acordat Revistei Avantaje despre cum s-a schimbat viața sa de când a venit Sofia pe lume.

„În momentul când a venit pe lume, s-a oprit totul în loc și s-au repoziționat toate prioritățile. Treci pe locul doi. Dacă îmi doream să plec în Tibet, acum, dacă nu era Sofia, îmi făceam bagajul și plecam.

Acum, mă gândesc întâi la ea. Mi-a demonstrat ce contează cu adevărat, ce este important în viață. Cat de important este ceea ce rămâne în urma ta. Sunt multe lucruri pe care le poți învăța când ai un copil', a declarat Victor Slav, în urmă cu doi ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete