Scene de groază într-un magazin din Capitală: Cristina Joia de la „Visuri la cheie” a fost lovită cu bestialitate

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii „Visuri la cheie', a fost desfigurată în urma unui atac brutal care a avut loc, sâmbătă, într-un magazin din sectorul 4 al Capitalei.

Vedeta ProTv a fost operată la nas și în prezent este internată la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Totul a început după ce realizatoarea de televiziune i-ar fi reproșat unei șoferițe că și-a parcat mașina pe o trecere de pietoni, blocând intrarea în parcarea magazinului. Se pare enervată la culme, femeia s-ar fi năpustit asupra Cristinei pe care a lovit-o puternic în față cu pumnul, zdrobindu-i nasul. Totul s-a întâmplat sub privirile angajatelor magazinului.

Cristina Joia a primit primele îngrijiri chiar în magazin după care a transportată de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni unde a și fost operată în cursul nopții.

'M-am trezit cu un pumn în față. Lovitura a fost incredibil de puternică și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit în mână. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD. Ea a fugit, mi-era foarte rău deja', a declarat Cristina pentru Știrileprotv.ro.

'Am o tăietură, dar este spartă piramida nazală și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile', a mai adăugat ea.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Agresoarea este în libertate

Agresoarea este în continuare liberă, dar ea va fi anchetată și riscă închisoarea. Polițiștii au identificat-o pe aceasta cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu vor putea face nimic până când Cristina Joia nu va depune o plângere penală la poliție.

După cum informează sursa citată, în funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Foto: Captură Știrile Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete